-50% kedvezmény a Dr. Natur étkek Fekete köménymag olajra

Dr. Natur étkek 100%-os Fekete köménymag olaj

-50% kedvezmény a Dr. Natur étkek 100%-os Fekete köménymag olajra

A Fekete köménymag olaj gyulladáscsökkentő, vírus és baktériumölő hatása 2500 éve ismert. Az egyiptomiak a „fáraók aranyának” nevezték, tapasztalataikat pedig papirusztekercseikben örökítették meg vele kapcsolatban.

Széleskörű tulajdonságait timokinon nevű hatóanyagának, és a benne található zsírsavaknak (Omega 3, 6 és 9), illetve vírus és baktériumölő tápanyagainak együttesen köszönheti. A fekete köménymag olaj egyre inkább válik emberek milliói számára a legjobb egészségvédő termékké világszerte.

A feketekömény élénkíti a csontvelő és az immunrendszer sejtjeinek a működését. Növeli az interferon termelését, védi az egészséges sejteket a kórokozóktól, segíthet elpusztítani bizonyos os sejteket és megnöveli a szervezetben található antitesttermelő B-sejtek számát. A fekete köménymag olaj rendszeres fogyasztása még teljesen egészséges embereknek is jelentősen javítja a vitalitását és közérzetét!

Fekete köménymag olaj jótékony hatásai:

  • Ő az egyik legnagyszerűbb természetes vércukorszint szabályzó olaj, amit inzulinrezisztenciások és II-es típusú cukorbetegek részére különösen ajánlok!
  • Ismert immunstimuláló, ami azt jelenti, hogy nem csak a védelmi rendszer erősítésére, de az immunrendszer túlműködése esetén, autoimmun betegségekben is alkalmazható.
  • Hozzájárul az asztmás rohamok- és allergiás reakciók csökkentéséhez(különösen bevált házi por, virágpor és állati szőr allergia esetén, szerk.)
  • Csillapítja a köhögést és enyhíti a felső légúti megbetegedések tüneteit, és ebben az esetben az olajat a mellkasra és a hátra is felvihetjük közvetlenül, bemasszírozva.
  • Fogyasztása elősegíti az emésztést, megtisztítja a bélrendszert, görcsoldó, puffadás és felfúvódás elleni hatás jellemzi (gyomor- és bélhurut esetén nagy szolgálatot tehet)
  • A fekete köménymag olaja erős gyulladáscsökkentő, belsőleg és külsőleg egyaránt