A bélflóra és az emésztés támogatásához, az immunrendszer erősítéséhez próbálja ki a Natur Tanya Flórabiotikum kapszulát!

A bélflóra és az emésztés támogatásához, az immunrendszer erősítéséhez próbálja ki a Natur Tanya Flórabiotikum kapszulát!

A bélflóra és az emésztés támogatásához, az immunrendszer erősítéséhez próbálja ki a Natur Tanya Flórabiotikum kapszulát!

 

A Natur Tanya Flórabiotikum kapszulában nemzetközi törzsgyűjteménybe letétbe helyezett probiotikum és fermentált prebiotikum található, amelyek kiemelten képesek támogatni a gyomor-bélrendszer egészségét, a bélmikrobiom egyensúlyát, a puffadás és hasmenés enyhítését. A Flórabiotikum már 3 éves kortól fogyasztható, hozzájárulhat a bélfóra megújításához, illetve hosszútávon támogatja az emésztőrendszert. A Flórabiotikum fogyasztása kifejezetten javasolt antibiotikum-kezelés mellett, IBS és IBD esetén, akut vagy krónikus hasmenések, puffadások esetén, valamint tengerentúli utazásokhoz. A készítmény több mint 100 klinikai vizsgálatban elemzett élő gomba probiotikumot (S. boulardii) és több 100 publikált tanulmányban szereplő fermentált guarbab prebiotikumot tartalmaz, amik sikeresen tudják helyreállítani a bélflóra egyensúlyát, ami könnyen felborulhat többek között a rossz étkezési szokások, a stressz, antibiotikum szedés vagy műtét miatt is. A bélfóra egészsége egyáltalán nem csak az emésztés szempontjából alapvető fontosságú, ugyanis meghatározó hatást gyakorol a szervrendszerek, a szervek és a sejtek működésére is. A bélflóra kommunikációs kapcsolatban van az idegrendszerrel, az aggyal, az immunrendszerrel és a sejtekben lévő mitokondriumokkal. Hatást fejt ki a hormonháztartás egyensúlyára, az anyagcserére, illetve az alvás-ébrenlét ciklus egészségére.

>>> Kattintson ide az összes Natur Tanya termékünkhöz!

A Flórabiotikum fogyasztása különösen ajánlott antibiotikum-kúra alatt, mivel kifejezetten antibiotikum mellé javasolt probiotikumot és prebiotikumot tartalmaz az antibiotikum rezisztencia veszélye nélkül. A készítmény hozzájárulhat a Clostridium difficile kórokozó túlszaporodásának, így a visszatérő fertőzések kialakulásának megelőzéséhez, ami az antibiotikum szedés alatt nagyon gyakran okoz problémát. A Flórabiotikum igazoltan képes segíteni mind akut, mind pedig krónikus hasmenés esetén is. Enyhítheti a puffadás és az IBS tüneteit, amit egyaránt jellemez a hasi fájdalom, a puffadás és a béltranzitban létrejövő zavarok. Emellett a Flórabiotikum segítséget nyújthat gyulladásos bélbetegségek, IBD esetén is, ugyanis csökkenteni tudja a vastagbél áteresztőképességét, és képes visszaszorítani azokat a patogén baktériumokat, amelyek gyulladáskeltő citokineket termelnek, és kellemetlen panaszokat okoznak. Az utazási hasmenések mintegy 80%-a az enterotoxikus Esherichia coli baktérium miatt alakul ki, ami ellen hatékonyan léphet fel a Flórabiotikum.

Támogassa a bélflóra egészségét, az emésztést és az egész szervezet egészségét a Natur Tanya Flórabiotikum kapszula segítségével!