A Dr. Kelennel idén sem fog leégni!

Dr. Kelen

A Dr. Kelennel idén sem fog leégni!

 

Nyáron még gondosabban szükséges ápolni és óvni bőrünket, hiszen a napsugarak gyakran szinte égetnek ilyenkor. A Dr. Kelen nyári napozó termékcsaládjával megadhatja bőrének a szükséges fényvédelmet, miközben ápolja, hidratálja is egyszerre.

Élvezze a napsütést a Dr. Kelen védelmével

A Dr. Kelen készítményei természetes hatóanyagokkal védik bőrét a káros napsugarakkal szemben, így nem csak bőrét, hanem a környezetet is óvják.

A Dr. Kelen fényvédői hármas védelmet biztosítanak a bőrnek a napsugarak UVA, UVB és szabadgyökképző hatásaival szemben, így egyszerre védik a bőrt az idő előtti öregedéstől, illetve mérséklik a káros bőrelváltozások kialakulásának kockázatát is.

A napkrémeket érzékeny bőrűek is alkalmazhatják arcon és testen egyaránt, mivel hypoallergén összetétellel rendelkeznek, és nincsen bennük tartósítószer és színezőanyagok sem. Víztaszító tulajdonságuknak köszönhetően pedig a bőrön maradnak még izzadás, fürdés vagy vízi sportok esetén is.

A gyerekekről sem feledkezett meg a Dr. Kelen, hiszen a nekik készült hypoallergén napkrémek között van rendkívül erős fényvédelmet biztosító készítmény is, mely fotostabil fényvédő anyagokat, valamint ezek hatását kiegészítő E-vitamint és gyulladáscsökkentő kamilla-kivonatot tartalmaz. Természetesen tartósítószert vagy színezőanyagot a gyermek napkrémekben sem találunk.

A Dr. Kelen bronzolajával pedig alacsonyabb fényvédelem mellett gyorsan szerezhetjük meg a barna bőrszínt, mely ráadásul bronzosan is csillog.

A napozás utáni balzsam csökkenti a bőrpírt, nyugtatja, hűsíti és hidratálja a bőrt, illetve helyreállítja a zsír- és vízháztartását, ezáltal nagyszerűen használható a nap, a víz, a homok és a szél viszontagságainak kitett bőr hidratálására, intenzív regenerálására, de még a ráncosodást is gátolja, illetve fellép a bőr idő előtti öregedésének más jelei ellen is.

Szerezze be a Dr. Kelen napozó termékeit, védje és ápolja bőrét természetes összetevőkkel nyáron is!

Dr. Kelen termékek »