A fogyókúra támogatásához, a vércukorszint optimalizálásához próbálja ki a Dr. Herz Gymnema Sylvestre Kivonat + Szerves Króm tablettát!

A fogyókúra támogatásához, a vércukorszint optimalizálásához próbálja ki a Dr. Herz Gymnema Sylvestre Kivonat + Szerves Króm tablettát!

A fogyókúra támogatásához, a vércukorszint optimalizálásához próbálja ki a Dr. Herz Gymnema Sylvestre Kivonat + Szerves Króm tablettát!

 

A Dr. Herz Gymnema Sylvestre Kivonat + Szerves Króm tabletta egy komplex és természetes hatóanyagú készítmény, ami szerepet játszhat a vércukorszint stabilizálásában és fenntartásában. A gymnema sylvestre levelének kivonata el tudja nyomni az ételek édes ízét, aminek köszönhetően képes csökkenteni az édességek iránti vágyat, valamint hozzájárulhat a szénhidrátok, köztük a cukrok felszívódásának gátlásához. A készítményben található szerves króm szerepet játszik a normál vércukorszint fenntartásában, valamint a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, ezáltal támogatni tudja a fogyókúra eredményességét is. A Dr. Herz Gymnema Sylvestre Kivonat + Szerves Króm tabletta fogyasztása ajánlott a vércukorszint optimalizálásához, inzulinrezisztencia esetén, fogyókúra, diéta ideje alatt, az étvágy csökkentése érdekében, a szénhidrát utáni vágy csökkentéséhez, valamint az édességek iránti vágy csökkentéséhez. A gymnema sylvestre kivonat Keleten természetes kezelője a cukorbetegségnek már évszázadok óta. Legfőbb összetevője, a gimnemin sav, ami hatékonyan és biztonságosan tudja szabályozni a glükózt a véráramlatban.

>>> Fedezze fel az összes Dr. Herz termékünket!

A gymnema hozzájárulhat a normál vércukorszint fenntartásához, az étvágy csökkentéséhez, a testsúly megtartásához, illetve csökkentéséhez. A gymnema sylvestre a cukor rombolójaként lett ismert, természetes étvágyat csökkentő hatásának köszönhetően szerepet játszhat a felesleges kilók leadásában. A benne található gimnemin sav hozzájárulhat a vércukorszint szabályzásához, valamint a szénhidrát utáni vágy és az éhségérzet csökkentéséhez, ezáltal jelentős mértékben képes megkönnyíteni a sütemények és a csokoládé okozta kísértés leküzdését. A gimnemin sav rendkívül kedvező hatást fejthet ki a diabétesz kezelésében, valamint komoly gyulladásgátló hatással is fel van vértezve. A gymnema sylvestre rendszeresen fogyasztva mérsékelni tudja a cukor ízét a szájban, aminek köszönhetően jelentősen képes csökkenteni a cukor iránti sóvárgást. A gymnema sylvestre táplálékkiegészítőként történő rendszeres fogyasztása pozitív hatású lehet többek között elhízás, magas koleszterinszint, hipoglikémia, egyes emésztési zavarok, illetve vérszegénység esetén is.

Segítse a vércukorszint stabilizálását és a testsúlykontrollt a Dr. Herz Gymnema Sylvestre Kivonat + Szerves Króm tabletta fogyasztásával!