A máj támogatásához, méregtelenítéshez próbálja ki az Organiqa Májtisztítás kapszulát!

A máj támogatásához, méregtelenítéshez próbálja ki az Organiqa Májtisztítás kapszulát!

A máj támogatásához, méregtelenítéshez próbálja ki az Organiqa Májtisztítás kapszulát!

 

Az Organiqa Májtisztítás kapszula a máriatövis mellett még 6 másik gyógynövényt is tartalmaz, aminek köszönhetően fontos szerepet játszhat a májműködés és méregtelenítés támogatásában, a szervezet roborálásában. A készítmény fogyasztása különösen javasolt a méregtelenítő folyamatok támogatásához, túlzott alkoholfogyasztás esetén, valamint a gyógyszerek májkárosító mellékhatásának megelőzéséhez. A máriatövis legfontosabb összetevője, a szilimarin, ami gyulladáscsökkentő és vírusellenes hatással is rendelkezik, hozzájárulhat a májsejtek regenerációjának felgyorsításához, antioxidáns hatásának köszönhetően pedig alkalmazható a nem alkoholos zsírmáj megelőzéséhez és kezeléséhez. A panax ginzeng fokozza a vérkeringést, vitalizálja az egész szervezetet, felpezsdíti a szervek működését. A gyömbér egyedülálló módon tudja segíteni az emésztési folyamatokat. A kurkumában lévő kurkumin az egyik leghatékonyabb természetes gyulladáscsökkentő anyag. A zöld tea és a fokhagyma gazdag forrása az antioxidánsoknak, amelyek pozitívan hatnak a májra és a teljes szervezet működésére. Az édesgyökér fogyasztását elsősorban emésztési problémák és gyomorbántalmak esetén, illetve a méregtelenítéshez szokták ajánlani.

>>> Kattintson ide az összes természetes összetételű Organiqa termékünkhöz!

Az Organiqa Májtisztítás kapszulában lévő máriatövis egyértelműen az egyik legjobb méregtelenítő, májvédő gyógynövény, mivel jelentősen hozzájárulhat a károsodott májszövetek regenerálódásának felgyorsításához, valamint az egészséges májsejtek termelésének fokozásához. Emellett szerepet játszhat a toxikus anyagok, a vegyianyagok elleni ellenálló képesség növelésében, javítja az emésztést, illetve segíti az epe működését. A máriatövis rendszeres fogyasztása kedvező hatást fejthet ki az olyan májbetegségek esetén is, mint a zsírmáj, a májzsugor vagy a májgyulladások. A máriatövis szerepet játszhat a szervezetben lerakódott méreganyagok semlegesítésében és kiürítésében, illetve a normál májműködés és májfunkciók visszaállításában. A szilimarinban lévő antioxidáns hatású flavonoglikánok jelentősen hozzájárulhatnak a májsejtek regenerációjához toxikus anyag vagy alkohol okozta károsodások után. A máriatövis körülbelül 25-30%-kal képes növelni a fehérjeszintézist, ami nagyon fontos, mivel a fehérjék kiemelt résztvevői az enzimfolyamatoknak, illetve a sejtfalak fontos összetevői is egyben. A máriatövis meg tudja gátolni, hogy a toxikus anyagok behatoljanak a máj belsejébe. Emellett szerepet játszhat a májsejtek növekedésében és a vese működésében is, valamint antioxidáns hatása által képes semlegesíteni a sejtkárosító szabadgyököket, illetve erős gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.

Támogassa májműködését, méregtelenítse máját és szervezetét a természetes összetételű Organiqa Májtisztítás kapszula segítségével!