A Netamin Ciklus Komfort Kapszulával elfelejtheti a menstruációs problémákat!

provitamin cikluskomfort 800x600 v1 200928

A Netamin Ciklus Komfort Kapszulával elfelejtheti a menstruációs problémákat!

 

A Netamin Ciklus Komfort kapszula segíthet Önnek, ha szabálytalanul jelentkezik vagy ki-kimarad a menstruációja, esetleg kellemetlen testi és lelki tüneteket érez a havi vérzés előtt és alatt. Ráadásul mindezt teljesen hormonmentesen és természetesen.

A készítményben lévő gyógynövények képesek helyreállítani a hormonális egyensúlyt a női szervezetben, ezáltal enyhíthetik vagy meg is szüntethetik a különféle ciklussal kapcsolatos problémákat, kellemetlenségeket, mint a rendszertelen havi vérzés, a menstruáció késése vagy kimaradása, a PMS tünetek, a túl erős vagy a túl gyenge vérzés, a túl sokáig tartó vérzés, a pecsételő vérzés, a barnás színű folyás, a görcsök, a puffadás, az alhasi fájdalom, a hányinger, a fejfájás és a hasmenés.

A menstruációs problémák mögött a legtöbbször az ösztrogén és progeszteron arányának felborulása áll, aminek az ösztrogén túlsúly (ösztrogén dominancia) az oka. A gyógynövényekben lévő fitoösztrogének blokkolni tudják a káros ösztrogének hatását, s ezáltal hozzájárulnak az egészséges ciklushoz szükséges egyensúlyhoz.

Mondjon búcsút a menstruációs problémáknak és fájdalmaknak a Netamin Ciklus Komfort kapszulával!