A Pharmax Klimin Nyugalom kapszula segít kiegyensúlyozott maradni változókorban!

A Pharmax Klimin Nyugalom kapszula segít kiegyensúlyozott maradni változókorban!

 

A Klimin Nyugalom kapszulában található hatóanyagok együttese kedvező hatást fejthet ki a változókor kellemetlen panaszai ellen, így segíthet enyhíteni a hőhullámokat, az ingerlékenységet vagy a hangulatingadozást is.

A Pharmax Klimin Nyugalom kapszula fő hatóanyaga a réti here, ami hozzájárul a változókori hőhullámok és izzadás elviseléséhez. A készítményben lévő citromfű támogatja a lelki egyensúly, a pozitív hangulat fenntartását, az egészséges alvást, a nyugalom érzetét. A magnézium és B6-vitamin pedig elősegíti az idegrendszer megfelelő működését.

Nyugodt, kiegyensúlyozott változókor természetes segítséggel

A Klimin Nyugalom kapszulában található réti here a leggazdagabb forrása a természetes izoflavonoknak, melyek hasonlóan működnek, mint a női szervezet ösztrogénjei, ezért ha elegendő mennyiségben fogyasztják őket, akkor ugyanazokat a jótékony hatásokat tudják létrehozni a testben.

E természetes növényi hormonok tehát pótolni tudják a menopauza alatt drasztikusan lecsökkent ösztrogén hormont és annak hatásait, ezáltal vissza tudják állítani a felborult hormonális egyensúlyt a női szervezetben.

Ennek köszönhetően képesek megelőzni, enyhíteni vagy akár meg is szüntetni a változókor kellemetlen panaszait, így például a hőhullámokat, az éjszakai izzadást, a hangulatingadozásokat, az alvászavarokat, a hüvelyszárazságot. Továbbá segíthetnek megelőzni az olyan egészségügyi problémákat is, mint a csontritkulás vagy a szív- és érrendszeri betegségek.

A Klimin Nyugalom kapszulában lévő citromfű hozzájárul az idegrendszer és a szív nyugtatásához, az álmatlanság és az alvászavar kezeléséhez, valamint az emésztőrendszer megfelelő működéséhez.

A citromfű természetes antidepresszánsként képes kiegyensúlyozni az idegrendszer működését, csökkenti a stressz fizikai és pszichés tüneteit, lenyugtat, oldja a feszültséget az egész szervezetben.

A Klimin Nyugalom kapszulában található magnézium és B6-vitamin ugyancsak elengedhetetlen az idegrendszer megfelelő működéséhez, így a kiegyensúlyozott idegi állapothoz is.

Könnyítse meg a változókort a Pharmax Klimin Nyugalom kapszulával!