A porcok egészségének támogatásához, porckopás ellen válassza a Natur Tanya Szerves Új-Zélandi Zöldkagyló kapszulát!

A porcok egészségének támogatásához, porckopás ellen válassza a Natur Tanya Szerves Új-Zélandi Zöldkagyló kapszulát!

A porcok egészségének támogatásához, porckopás ellen válassza a Natur Tanya Szerves Új-Zélandi Zöldkagyló kapszulát!

 

A Natur Tanya Szerves Új-Zélandi Zöldkagyló kapszulában csak és kizárólag szerves, új-zélandi, taréjos zöldkagyló (Perna Canaliculus) kivonat található, adalékanyag-, színezék- és segédanyag hozzáadása nélkül. Az új-zélandi zöldkagyló kiemelkedő mennyiségű glükozamint tartalmaz. A zöldkagyló rendszeres fogyasztása kifejezetten ajánlott porckopás, porckorongsérv esetén, az ízületek és a porcok egészségének megőrzéséhez, túlsúlyosoknak, fizikai munkát végzőknek, sportolóknak, idősebbeknek, valamint sportbetegségek, sportsérülések esetén. A zöldkagyló hozzájárulhat az ízületek egészséges működéséhez, az ízületi gyulladás, a porckopás és a csontritkulás megelőzéséhez és kezeléséhez. A zöldkagylóban teljesen természetes, bioaktív formában található meg a glükozamin, amit az emberi szervezet nem tud önmaga előállítani, így pótlásáról feltétlenül gondoskodnunk kell. A zöldkagyló héjában található glükozamin hatékonyabban szívódik fel és könnyebben épül be a porcokba, mint a mesterségesen előállított glükozaminok. A zöldkagyló ráadásul tartalmaz még a glükozamin mellett többek között kondroitint és hialuronsavat is, melyek ugyancsak rendkívül fontosak az ízületek és a porcok egészségének fenntartásához, az ízületi gyulladás és a porckopás megelőzéséhez és kiegészítő kezeléséhez.

>>> Nézze meg az összes Natur Tanya termékünket!

A zöldkagyló regenerálni tudja az ízületeket, az inakat és a szalagokat, felléphet a reumás panaszok ellen, képes erősíteni a csontokat, energiával töltheti fel az izmokat, illetve elősegítheti az izmok regenerálását és erősítését. A zöldkagyló tartalmú termékeket a leghatékonyabb természetes eredetű anyagok közé sorolják a mozgásszervi betegségek megelőzésében és kezelésében. Kiemelkedő előnyei közé tartozik az is, hogy nem okoz kellemetlen mellékhatásokat. A zöldkagylóban található dermatán- és keratán-szulfát, valamint kovasav is, ami hozzájárulhat a kötőszövetek és a csontok egészségének megőrzéséhez. A zöldkagyló nagyjából 13%-ban tartalmaz glükozamint, tehát azt a vegyületet, amiből jelentős részben felépülnek az emberi vázrendszer támasztó- és kötőszövetei is. A glükozamin nélkülözhetetlen építője az ízületekben, izmokban és inakban lévő szöveteknek. A glükozamin kenőanyagként működik, vagyis nélküle az ízületek nem tudnak súrlódás- és fájdalommentesen mozogni. A zöldkagyló képes folyamatosan megújítani a szervezet lengéscsillapító rendszerét. A zöldkagyló tartalmaz még vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is, melyek képesek erősíteni és támogatni a vázrendszert. A zöldkagylóban lévő Omega-3 zsírsavak pedig roppant erős gyulladásgátló hatással bírnak, ezáltal enyhíthetik az ízületi gyulladások okozta fájdalmakat.

Őrizze meg vagy szerezze vissza az ízületek és a porcok egészségét a Natur Tanya Szerves Új-Zélandi Zöldkagyló kapszula segítségével!