A Swiss Panthenol segít, ha leégett a bőre!

A Swiss Panthenol segít, ha leégett a bőre!

A Swiss Panthenol segít, ha leégett a bőre!

 

Napjainkban az extrém magas UV-sugárzás miatt bárkivel könnyen előfordulhat, hogy leég, lepirul a bőre, hiszen néhány perc alatt is pecsenyévé sülhetünk a tűző napon. Ilyenkor a Swiss Panthenol termékek húzhatnak ki minket a csávából!

A Swiss Panthenol termékei a magas D-panthenol hatóanyag tartalmuknak, a körömvirág-kivonatoknak és a vitaminoknak köszönhetően azonnal megnyugtatják a leégett, irritált bőrt, valamint elősegítik annak gyorsabb regenerálódását is.

A Swiss Panthenollal nem éri váratlanul a leégés!

A Swiss Panthenol 3 fajta készítménnyel segíti a napégés mielőbbi gyógyulását: habbal, testápoló tejjel és géllel.

A Swiss Panthenol Prémium hab villámgyorsan beszívódik a bőrbe, és azonnal hűsíti és nyugtatja azt. A panthenol mellett magas koncentrációban található benne aloe vera,  illetve A-, D-, E- és F- vitamint is tartalmaz. Érzékeny bőr esetén is használható és dermatológiailag is tesztelt.

A Swiss Panthenol Prémium testápoló gyorsan és eredményesen regenerálja a túlzott napozás vagy szolárium használata miatti irritált bőrt. Könnyen, gyorsan felszívódik, és nem marad utána zsíros érzet a bőrön.

A Swiss Panthenol Prémium gél a legérzékenyebb baba bőrön is bátran alkalmazható, és lenyűgözően hatékonyan képes regenerálni és hidratálni a leégett bőrt. E készítményben a rendkívül magas D-panthenol hatóanyag tartalmat körömvirág-kivonatokkal és vitaminok széles skálájával egészítették ki. A benne lévő aloe vera ugyancsak jelentősen csökkenti a bőr irritációját, gyulladását.

Swiss Panthenol termékek »