A szellemi teljesítmény, a koncentrálóképesség támogatásához próbálja ki a Natures Aid Szibériai Ginzeng tablettát!

A szellemi teljesítmény, a koncentrálóképesség támogatásához próbálja ki a Natures Aid Szibériai Ginzeng tablettát!

A szellemi teljesítmény, a koncentrálóképesség támogatásához próbálja ki a Natures Aid Szibériai Ginzeng tablettát!

 

A Natures Aid Szibériai Ginzeng tablettában 40 mg szibériai ginzeng gyökér kivonat található, ami 400 mg szárított gyökérrel egyezik meg. A termék gondosan kiegyensúlyozott összetételét úgy szabványosították, hogy 320 ug eleutherozidot biztosítson. A ginzeng hozzájárulhat az idegrendszer stimulálásához, a fáradtság csökkentéséhez, a stressz oldásához, illetve a lelki és a fizikai kimerültség legyőzéséhez. A ginzeng gyökerek általánosan fizikai és mentális erőnlétfokozók, a benne lévő adaptogén hatóanyagok kedvező hatást képesek kifejteni a teljes szervezetre. A ginzeng többek között erősítheti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő hatással bír, energizálja a teljes szervezetet, képes csökkenteni a fáradtságot, jelentősen képes javítani a szellemi teljesítményt, elsősorban a fókuszálási és tanulási képességeket, hozzájárulhat az idegrendszer megfelelő működéséhez, csökkentheti a stressz negatív hatásait, támogathatja a pihentető, nyugodt alvást, lassíthatja az öregedési folyamatokat, támogathatja a szívműködést, fokozza a vérkeringést, szabályozhatja a vérnyomást, a koleszterinszintet és a vércukorszintet, enyhítheti a gyomorpanaszokat, gyorsíthatja a sebek gyógyulását, illetve növelheti a tüdő teljesítőképességét.

>>> Fedezze fel a többi Natures Aid termékünket!

A szibériai ginzeng legfőbb hatóanyaga az eleutherozid, ami sokban különbözik a koreai fajtában lévő ginszenozidtól. Az eleutheroziddal kapcsolatban rengeteg orosz vizsgálatot végeztek, de ezek jó részét nem fordították le más nyelvre. Az angol nyelvű szakirodalom szerint jelentős immunerősítő hatással van megáldva, így támogatja a fertőzésekkel szembeni védelmet. Növelni tudja az ölősejtek és a limfociták aktivitását. Fokozhatja a fizikai teljesítményt, mivel képes javítani az izmok és szövetek oxigénfelvevő képességét, ezáltal növeli az aerob teljesítményt, valamint gyorsítani tudja az izmok regenerációját extrém igénybevétel után. Emellett képes normalizálni a vérnyomást, mivel csökkenteni tudja a magas vérnyomást, míg az alacsony vérnyomást képes növelni. Egy 1986-ban megjelent vizsgálat eredményei szerint képes megszüntetni a stresszhatás miatt kialakult gyomoridegességet, csökkenteni tudja a gyomorfekély kialakulásának rizikóját. A szibériai ginzenget elsősorban az immunrendszer erősítéséhez, a stresszhatások közömbösítéséhez, valamint a fáradtság csökkentéséhez szokták fogyasztani. A szibériai ginzeng hatékonyan képes energizálni és oxigenizálni az egész szervezetet, illetve serkenti a vérkeringést is. Fogyasztása javasolt a szervezet harmonizálásához, szabályozni tudja a test valamennyi rendszerének működését. Ezáltal természetes úton csökkentheti a stressz és a szennyezett környezet káros hatásait. Hozzájárulhat a betegségekből való lábadozás folyamatához, segíthet túlterhelés és kimerültség esetén is.

Támogassa a fizikai és szellemi teljesítményét, energizálja szervezetét a Natures Aid Szibériai Ginzeng tabletta segítségével!