A szív- és érrendszer támogatásához érdemes kipróbálnia a Netamin Galagonya kivonat 400mg kapszulát!

A szív- és érrendszer támogatásához érdemes kipróbálnia a Netamin Galagonya kivonat 400mg kapszulát!

A szív- és érrendszer támogatásához érdemes kipróbálnia a Netamin Galagonya kivonat 400mg kapszulát!

 

A Netamin Galagonya kivonat 400mg kapszula képes támogatni a szív- és keringési rendszer normál működését, a szívritmus szabályozását, az érelmeszesedés megelőzését, a vérnyomás csökkentését. A galagonya rendszeres fogyasztása kifejezetten javasolt keringési problémák, időskori szívpanaszok, érelmeszesedés, magas vérnyomás, artériás görcsök, szívritmuszavarok, gyakori fülzúgás és szédülés esetén. A galagonya szívnyugtató hatással bír idegi eredetű heves szívdobogás fennállásakor, csökkentheti a szíveredetű nehézlégzést és fáradtságot, javíthatja a szív vérellátását. A galagonya meg tudja erősíteni a szívizmokat, ezáltal rendszeresen fogyasztva hozzájárulhat a szívritmus és a vérnyomás beállításához, valamint az érfalak megerősítéséhez. Emellett kedvező hatású lehet a fáradt, túlterhelt, stresszben élő szívre, képes javítani a szívizomsejtek aktivitását és a szívizom vérellátását. Továbbá szívnyugtató hatással bír az idegi eredetű heves szívdobogás esetén, javíthatja a szív vérellátását, illetve képes csökkenteni a szíveredetű nehézlégzést és fáradtságot. A galagonya közvetlenül tudja fokozni a szívizom munkabírását, melyet elsősorban a benne található oligomer procianidinek-nek (OPC), tanninoknak, flavonoidoknak, vitexin-2-ramnóz-nak, pektineknek, triterpenoidoknak, valamint kávé-és klorogén savaknak köszönhet.

>>> Fedezze fel az összes Netamin termékünket!

A galagonya képes csökkenteni annak az angiotenzinnek a szintjét, ami elősegíti a vérerek összehúzódását. Ezáltal képes tágítani a verőereket, köztük a koszorúeret is, így pedig növelheti a szívizom vérellátását, amivel gátolni tudja az anginás rohamokat. Emellett hozzájárulhat a magas vérnyomás csökkentéséhez, ugyanis az összehúzódott verőerek miatt magas vérnyomás is felléphet, a galagonya pedig az erek elernyesztése révén kezelheti a hipertóniát. A galagonya közvetlenül is segíti a szívizmok működését, aminek köszönhetően fokozódhat a szívösszehúzódások ereje. Antioxidáns hatásával pedig szerepet tölthet be a szívkoszorúerek érelmeszesedés miatti szűkületének csökkentésében is. A galagonya rendszeres fogyasztása kifejezetten kedvező hatást fejthet ki a stresszes életmódú, ideges embereknél megelőzési céllal, illetve az enyhe szívbetegségben szenvedő emberek számára is. Továbbá pozitív hatással bírhat csökkent szívműködés esetén is a szív-régió kompressziójában és elnyomásában, valamint olyan időskori szívbetegségek esetén, amelyek nem igényelnek digitális és enyhe formájú bradycardia-kezelést.

Támogassa a szív- és érrendszer egészségét, a keringési rendszer normál működését a Netamin Galagonya kivonat 400mg kapszula segítségével!