A védekezőképesség fokozásához ajánljuk a Nutrilab Beta Glukan (Glükán) kapszulát D3-vitaminnal, szerves cinkkel és szelénnel!

A védekezőképesség fokozásához ajánljuk a Nutrilab Beta Glukan (Glükán) kapszulát D3-vitaminnal, szerves cinkkel és szelénnel!

A védekezőképesség fokozásához ajánljuk a Nutrilab Beta Glukan (Glükán) kapszulát D3-vitaminnal, szerves cinkkel és szelénnel!

 

A Nutrilab Béta Glukan (Glükán) kapszula olyan immunerősítő hatóanyagokat tartalmaz, amelyek jelentősen képesek növelni a szervezet védekezőképességét a fertőzésekkel, betegségekkel szemben. A készítmény 100%-ban növényi összetételű, így vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják. A termék fő hatóanyaga a béta-glükán, de tartalmaz még D3-vitamint, szerves cinket és szelént, is, amely összetevők ugyancsak kiemelten járulhatnak hozzá a szervezet ellenálló képességének fokozásához. A Nutrilab Beta Glukan komplex kapszula alkalmazása ajánlott a legyengült szervezet felerősítéséhez, járványos időszakban az immunrendszer támogatásához, a vírusfertőzések megelőzéséhez és kezeléséhez, illetve tartós stressz, gyakori betegeskedés, visszatérő fertőzések, krónikus betegségek vagy műtét utáni lábadozás esetén. A béta-glükán az egyik legjobb természetes immunstimuláló anyag, egy tudományosan igazolt biológiai védekezőrendszer modulátor, ami természetesen, hatékonyan és biztonságosan tudja megerősíteni a szervezet ellenálló képességét, aminek köszönhetően jelentős védelmet képes nyújtani a fertőzések és a környezeti ártalmak ellen is.

>>> Fedezze fel az összes Nutrilab termékünket!

A béta-glükán feldolgozásában kiemelt szerepet töltenek be a makrofágok és az immunrendszer más sejtjei, ezért a béta-glükán bevételét követően a szervezet védekezőképessége komoly támogatást kap, ezáltal sikeresebben előzhetjük meg a fertőző betegségeket, valamint könnyebb és gyorsabb lehet a fertőzésekből való felgyógyulás. Tehát a béta-glükán fokozott készenlétbe állítja az immunrendszert, ami így jóval eredményesebben képes ellátni védekező feladatait. A béta-glükán ráadásul nem vált ki semmilyen kellemetlen mellékhatást, így bárki biztonságosan szedheti hosszú távon is. A béta-glükán a bevételétől fogva 24-72 órán belül fejti ki hatását. Fogyasztása nap mint nap ajánlott, ugyanis a béta-glükán által aktivált neutrofileknek – a veleszületett immunrendszer elengedhetetlen sejtjeinek – az élettartama maximum 2 nap. In vitro vizsgálatok is alátámasztják, hogy a béta-glükán fokozza azoknak a makrográfoknak az aktivitását, melyek legfontosabb feladata a szervezetbe került kórokozók bekebelezése és elpusztítása. A D3-vitamin szintén kulcsfontosságú az immunrendszer normál működéséhez, mivel képes aktiválni a szerzett és a veleszületett immunitásban a sejtek funkcióját, ezáltal mérsékelni tudja az oxiatív stressz káros hatásait. A cink ugyancsak nélkülözhetetlen az immunrendszer egészséges működéséhez, mivel a cink hiánya esetén jelentősen csökkenhet a szervezet védekezőképessége a betegségekkel szemben.

Erősítse immunrendszerét, fokozza szervezete ellenálló képességét a Nutrilab Beta Glukan (Glükán) kapszula segítségével!