Agyműködést és idegrendszert támogató lecitin -50% Kedvezménnyel! Próbálja ki az Interherb Lecitin kapszulát most fél áron!

Agyműködést és idegrendszert támogató lecitin -50% Kedvezménnyel! Próbálja ki az Interherb Lecitin kapszulát most fél áron!

Agyműködést és idegrendszert támogató lecitin -50% Kedvezménnyel! Próbálja ki az Interherb Lecitin kapszulát most fél áron!

 

Az Interherb Lecitin kapszulában található természetes forrásból származó lecitin szerepet játszhat az agyműködés serkentésében, a memória javításában, az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében, az immunrendszer erősítésében, az erőnlét növelésében, valamint a fogyókúra támogatásában. A lecitin az idegsejtek természetes tápláléka, ezért kivételes módon képes regenerálni a szervezetet fizikai és szellemi kimerültség esetén. A lecitin pótlása kifejezetten ajánlott nehezen tanulók és memóriaproblémákkal küzdő idős emberek számára, ugyanis kiemelkedő memóriajavító hatással rendelkezik. A lecitin fogyasztása javasolt továbbá fokozott szellemi igénybevétel, frontérzékenység, gyakori fejfájás, túlsúly, narancsbőr, fekélyek, májbetegségek, emésztési problémák, Alzheimer-kór, agyvérzés utáni állapot, szív- és érrendszeri problémák, szklerózis multiplex, mániás depresszió vagy Tourette-szindróma esetén is. A lecitinre valamennyi sejtünknek szüksége van, hozzájárul az immunrendszer működéséhez és a testfunkciókhoz. A lecitin fontos összetevője a sejtmembránnak.

>>> Kattintson ide az összes Interherb termékünkhöz!

A lecitin 2 fő összetevője, a kolin és az inozitol, melyek együtt szerepet játszanak a zsírok és a koleszterin felhasználásában a szervezetben, ezáltal képesek csökkenteni a koleszterinszintet. A lecitin fogyasztása súlyfelesleg esetén is javasolt, mivel aktívan hozzájárul a zsírsejtek lebontásához, illetve természetes módon tudja gyorsítani az anyagcserét. A lecitin javítani tudja az agy emlékezőképességét, részt vesz az idegimpulzusok haladásában. Továbbá támogatja az agysejtek növekedését és optimális működését, fokozza az agytevékenységet, képes javítani a memóriát. A lecitin jelentősen segítheti a máj működését, képes eltávolítani a lerakódott toxikus anyagokat, ezáltal közreműködhet a szervezet méregtelenítésében, salaktalanításában. A májműködés zavarának jelei között lehet a hastájéki zsírfelesleg vagy a narancsbőr megjelenése is. A lecitin a zsírok lebontása és az anyagcsere serkentése által támogathatja a fogyókúra sikerét is. A lecitin rendszeres fogyasztása frontérzékenyeknek is javasolt, valamint kedvező hatású lehet amnézia, Alzheimer-kór és szklerózis multiplex esetén is, agyvérzés után pedig hozzájárulhat a gyorsabb felépüléshez. A lecitin képes megőrizni a zsírok folyékony állagát, így azok nem tudnak az érfalakhoz és az artériákhoz tapadni, ami segítheti az érelmeszesedés megelőzését és a koleszterinszint csökkentését, s ezáltal a teljes szív- és érrendszer egészségét is.

Pörgesse fel agyműködését, támogassa idegrendszerét és teljes szervezetét az Interherb Lecitin kapszulával! Rendelje meg most -50% Kedvezménnyel!