Allergia és puffadás esetén is segíthet a Swanson Fekete köménymag kapszula!

Allergia és puffadás esetén is segíthet a Swanson Fekete köménymag kapszula!

Allergia és puffadás esetén is segíthet a Swanson Fekete köménymag kapszula!

 

A Swanson Fekete köménymag kapszula természetes és kiemelkedő gyulladáscsökkentő hatással van felvértezve, fogyasztása kifejezetten javasolt asztma, allergiás eredetű légúti és bőrpanaszok, szénanátha, puffadás, gombás fertőzések, nőgyógyászati problémák, reuma, ízületi gyulladás, meghűlés, influenza, ekcéma, illetve pikkelysömör esetén. A feketekömény főként szénanátha, pollen-, por- és állatszőr-allergia esetén mutatkozik igazán hatékonynak, képes csökkenteni az allergiás tüneteket, illetve akár meg is tudja előzni az allergiás reakció létrejöttét. Továbbá hozzájárul a bélflóra regenerálásához, képes lehet visszaállítani az egészséges emésztést. A fekete köménymagban lévő Omega-3 zsírsavak és más antioxidáns vegyületek kivételesen erős gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek, miközben nem okoznak kellemetlen mellékhatásokat. A fekete köménymagban található zsírsavak erősítik az immunitást, csökkenteni tudják a gyulladásokat, az ödémákat és az allergiás tüneteket, védelmet nyújtanak az ereknek, megelőzhetik a magas koleszterinszintet.

>>> Fedezze fel az összes Swanson termékünket!

A keserűanyagok javítani tudják a bélműködést, valamint támogatják az emésztési folyamatokat. A nigellon nevű hatóanyag természetes úton képes tágítani az ereket és a simaizmokat, így csökkenteni tudja a magas vérnyomást, valamint oldja a légúti görcsöket. A fekete köménymag roppant hatékonyan csökkentheti a gyulladásokat az ízületekben, a belekben, az idegekben és a bőrben is. Ezáltal kivételesen hatékonyan képes fellépni például az allergia, az ízületi és reumatikus problémák, a fertőzések és a bőrbetegségek ellen is. A fekete köménymag igen hamar tudja enyhíteni az allergiás tüneteket, feloldja a letapadt nyákot, tisztítja a légutakat, csökkenti a viszketést, valamint felgyorsíthatja a gyulladt bőrrészek gyógyulását. Továbbá a fekete köménymag kivételes módon képes serkenteni az emésztést, szélhajtó és puffadásgátló hatással is bír. Hozzájárulhat a letapadt nyálkák feloldásához és kiürítéséhez a belekben, az elgombásodott bélrendszer megtisztításához, illetve segíthet gyomor- és bélhurut fennállásakor is. Emellett szerepet játszhat a bélflóra egyensúlyának helyreállításában, visszaállíthatja az egészséges emésztést, támogathatja a hasmenés, a székrekedés, a gázosodás és a puffadás megszüntetését is.

Lépjen fel természetesen az allergia, a gyulladások, a puffadás és a kórokozók ellen a Swanson Fekete köménymag kapszula segítségével!