Optima Aloe vera – Gyorssegély a bőrnek szúnyogcsípés, leégés, sérülés esetén

unnamed

Optima Aloe vera – Gyorssegély a bőrnek szúnyogcsípés, leégés, sérülés esetén

 

Az Optima aloe vera gél azonnal hűsíti, nyugtatja, és regenerálja a sérült bőrt, így gyors segítséget nyújthat szúnyogcsípés, leégés vagy bármilyen más sérülés esetén.

Az Aloe vera tartalmú készítmények egyaránt segítenek a bőr hidratálásában, a sebek, sérülések és csípések kezelésében, de a leégett bőrt is azonnal nyugtatják, hűsítik és segítik mielőbbi regenerálódását.

Az aloé alkalmazható kisebb égési sérülések, horzsolások, striák, hegek, száraz és repedezett, gyulladt bőrfelületek vagy akár pattanások kezelésére is.

A gyógynövények királynője kitűnő bőrápoló

Az aloe vera gyulladáscsökkentő, sebgyógyító és bőrmegújító hatásának köszönhetően segítséget nyújthat a legkülönfélébb bőrsérülések kezelésében, illetve felhasználható az arcbőr intenzív tápláló és hidratáló ápolásához is. Az aloe vera könnyen be tud hatolni a bőr felső rétegeibe, ezáltal képes felgyorsítani a bőr hámrétegének megújulási folyamatait.

Tudományosan igazolt, hogy az aloe vera nedve glikoproteineket tartalmaz, ami által jelentősen képes elősegíteni a különféle sebek és bőrbetegségek gyorsabb és hatékonyabb gyógyulását.

Az aloé egyedülállóan hatékony hidratáló anyag, így jelentősen meg tudja emelni a víztartalmat a bőr felső rétegében. Ezt a képességét valószínűleg a benne található cukroknak köszönheti, melyekkel a felhámba tudja vonzani a nedvességet, majd képes ott meg is tartani azt. Ezáltal jelentősen csökkenti a bőr szárazságérzetét, s ezzel együtt az égő, viszkető érzést is mérsékli.

Az aloe vera képes hidrokortizont juttatni a bőrbe, aminek köszönhetően csillapítani és nyugtatni tudja a gyulladt bőrfelületet. Tehát természetes gyulladáscsökkentőként működik bármiféle negatív mellékhatás okozása nélkül.

Az aloé támogatja a kollagén termelését, mely nélkülözhetetlen a kötőszövet rostjai számára.

Az Optima Aloe vera gél 99,9%-os tisztaságú, nem tartalmaz illatanyagokat, festékeket, felesleges adalékanyagokat, SLS-t és parabént.