Alvászavarok, álmatlanság, idegesség esetén válassza a Swanson Valeriana gyökér kivonat kapszulát!

Alvászavarok, álmatlanság, idegesség esetén válassza a Swanson Valeriana gyökér kivonat kapszulát!

Alvászavarok, álmatlanság, idegesség esetén válassza a Swanson Valeriana gyökér kivonat kapszulát!

 

A Swanson Valeriana gyökér kivonat kapszula valeriánát, azaz macskagyökeret tartalmaz, ami az egyik leghatékonyabb nyugtató és altató hatású gyógynövény, ezért már régóta alkalmazzák az álmatlanság, a remegés, az idegesség és a szívdobogás kezelésében. A valeriana szerepet játszhat az idegrendszer normál működésében, a feszültség és a szorongás oldásában, valamint a nyugodt, pihentető alvás létrejöttében. A valeriana kiemelkedő módon képes nyugtatni a teljes szervezetet, így jótékony hatást fejthet ki többek között alvászavarok, álmatlanság, ingerlékenység, stressz okozta lelki bántalmak, valamint lehangoltság esetén is. A macskagyökér hatékonyan tudja javítani az alvás minőségét, képes felgyorsítani az elalvás folyamatát, támogathatja a stressz, a depresszió és a szorongás leküzdését. A valeriana számtalan előnyei közül kiemelkedik, hogy biztonságosan fogyasztható hosszú távon is, mivel nem okoz függőséget, hozzászokást, utóhatásként tompultságot, abbahagyása után pedig nem kell elvonási tünetekre számítani. A valeriana feszültségoldó és nyugtató hatását elsősorban az alvással kapcsolatos problémák, szorongás és idegesség esetén szokták kihasználni.

>>> Nézze meg az összes Swanson termékünket!

A macskagyökér hatóanyagai hatással vannak az agy idegsejtjeinek receptoraira, az egyik alapvető ingerületátvivő anyagra, vagyis nem közvetlenül idézik elő az elalvást, hanem szerepet játszanak az idegrendszer és a teljes szervezet nyugtatásában, ezáltal a nyugodt pihenés, az alvás természetes módon következhet be. A valeriana fogyasztása különösen kedvező lehet azoknak, akik kóros álmatlanságban, gyakori alvászavarokban szenvednek, ugyanis az előírt mennyiségben alkalmazva hosszú távon sem kell tartaniuk a szintetikus altatószerek által kiváltott reggeli kábultságtól. A valeriana hozzájárulhat a gyorsabb, könnyebb elalváshoz, képes csökkenteni az éjszakai felriadások gyakoriságát, ezáltal reggel sokkal kipihentebben ébredhetünk fel. A valeriana egyszerre tudja megnyugtatni a központi és a vegetatív idegrendszert. Napjainkban már egyre többször ajánlják szorongásos állapotok kezeléséhez is, ugyanis képes lehet csökkenteni a félelemérzetet, az idegességet, a stressz tüneteit, illetve meg tudja nyugtatni a túlterhelt szívet. Továbbá szerepet játszhat a koncentrálóképesség javításában, illetve a gyomor és a belek idegi eredetű problémáinak kezelésében is, képes ellazítani a gyomor- és a bélrendszer falát, ezáltal segíthet az IBS kezelésében is, mivel ez a betegség fájdalmas bélösszehúzódásokat is okozhat. Az IBS tüneteit egyébként jelentősen ronthatja a stressz, a valeriana pedig segíthet a stressz csökkentésében.

Csökkentse a stresszt, a szorongást, támogassa a nyugodtabb, pihentető alvást a Swanson Valeriana gyökér kivonat kapszula segítségével!