Aminosav komplexet keres? Próbálja ki az Amino Primo Esszenciális Aminosav tablettát és italport!

Aminosav komplexet keres? Próbálja ki az Amino Primo Esszenciális Aminosav tablettát és italport!

Aminosav komplexet keres? Próbálja ki az Amino Primo Esszenciális Aminosav tablettát és italport!

 

Az Amino Primo 100% Esszenciális Aminosav tabletta, illetve az Esszenciális Aminosav italpor erdei gyümölcs ízesítéssel és az Esszenciális Aminosav italpor maracuja gyümölcs ízesítéssel termékek tökéletes megoldást nyújtanak az esszenciális aminosavak rendszeres pótlásához. Mind a három készítmény optimális arányban tartalmaz 8 fajta esszenciális aminosavat: L-izoleucin, L-leucin, L-triptofán, L-lizin, L-fenilalanin, L-metionin, L-treonin, L-valin. Ezek az aminosavak kulcsfontosságú szerepet játszhatnak a szervezet egészségében, normál működésében, egyebek mellett hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez, az izmok építéséhez és regenerálódásához, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, valamint a bőr, a haj és a körmök egészségének és szépségének megőrzéséhez. Az Amino Primo 100% Esszenciális Aminosav tabletta vegán, cukormentes, gluténmentes, laktózmentes, adalékanyag-mentes és színezékmentes.

>>> Nézze meg az Amino Primo termékeket!

Az Amino Primo Esszenciális Aminosav italpor maracuja gyümölcs ízesítéssel és Amino Primo Esszenciális Aminosav italpor erdei gyümölcs ízesítéssel az Amino Primo tabletta italpor változata, áfonya és szeder gyümölcsporral, illetve Fittcukorral ízesítve. Mindkettő italpor vegán, gluténmentes, színezékmentes és laktózmentes. Az aminosavak fehérjék építői, amelyek jelentősen hozzájárulhatnak az anyagcsere-folyamatokhoz és a szervezet regenerálódásához, ezért a fáradt, kimerült, legyengült szervezetűeknek vagy a betegségből lábadozóknak különösen ajánlott gondoskodniuk a megfelelő aminosav-bevitelről. Az aminosavakat fontos pótolni valamennyi olyan állapotban, amikor a szokásos táplálkozással nem vagyunk képesek biztosítani szükséges bevitelüket. A sportolóknak rendkívül fontos az esszenciális aminosavak rendszeres pótlása, mivel ezek nem a májban, hanem az izmokban bomlanak le. Az aminosavak hatékonyan járulhatnak hozzá az izmok gyorsabb regenerálódásához. Emellett képesek javítani a metabolizmust, illetve a vitaminok, ásványi anyagok hasznosulását a szervezetben.

Próbálja ki a 8-féle esszenciális aminosavat tartalmazó Amino Primo 100% Esszenciális Aminosav tablettát és az Esszenciális Aminosav italporokat!