Ananász kapszula – a sikeres fogyókúráért

Ananász kapszula - a sikeres fogyókúráért

Ananász kapszula – a sikeres fogyókúráért

 

Az ananász hozzájárulhat az emésztés elősegítéséhez, az emésztési zavarok, puffadás kezeléséhez, a zsírégetéshez, ezáltal a testsúly csökkentéséhez, a narancsbőr eltüntetéséhez, a bőr feszesítéséhez.

A mikronizált ananász kapszula tökéletes felszívódással és maximális biohasznosulással kiváló választás, ha szeretnéd csökkenteni testsúlyod, felgyorsítani anyagcserédet és mindeközben javítani az emésztéseden is.

Az ananász szárában növényi proteáz (fehérjebontó) enzimek találhatóak. Ezek közül a legismertebb a bromelain, ami a szervezetbe bevitt fehérjéket elemeire, aminosavakra bontja, melyek a felszívódás után a zsírsejtekbe kerülnek és ott égnek el. Az emésztést elősegítő, fehérjebontó bromelain-nal történő enzimpótlás, a saját súlyának húszszorosát képes megemészteni.

Javasolt adagolás:

Naponta 2-4 kapszula az étkezések előtt, bő folyadékkal. Üres gyomorra ajánlott bevenni, kivéve, ha emésztési panaszaid miatt szeded: ilyenkor különösen a zsíros vagy magas fehérjetartalmú ételek fogyasztásakor étkezés közben tanácsos bevenni. Belső gyulladások, ízületi-és izomsérülések enyhítésére szedd a készítményt folyamatosan 4×1 –es elosztásban, míg a tünetek alább nem hagynak.