Auris Clean fülápolás – hatékonyan távolítja el a fülzsírt

Auris Clean fülápolás - hatékonyan távolítja el a fülzsírt

Auris Clean fülápolás – hatékonyan távolítja el a fülzsírt

 

A fül külső részének hiányos higiéniája a hallójárat átjárhatóságának romlásához vezethet. Ennek következménye lehet nem csak a hangátvitel csökkenése, hanem mikroorganizmusok is kialakulhatnak, amely komoly következményekkel járó egészségügyi problémák forrásává válhat.

Az AurisClean rendszeres fülhigiéniához ajánlott, mivel megakadályozza a túlzott fülzsír képződését.

Az AurisClean hatékonyan eltávolítja a felesleges zsírt, megakadályozva ezzel a fülzsír képződését, csökkentve ezzel a fülgyulladás kockázatát. Az orvostechnikai eszköz egyedi összetétele és kényelmes felhasználási módja garantálja a biztonságos felhasználást mind felnőttek, mind gyermekek számára. 12 éves kor alatti gyermekek orvosi felügyelet mellett használják az AurisClean-t.

Termékek:

  • Auris Clean fülspray 15 ml
  • Auris Clean fülcsepp 15 ml

Spray alkalmazása:

Fújjon 1-2 dózist a fülekbe hetente 1-2 alkalommal, hogy megakadályozza a fülzsír-lerakódások kialakulását. A fülzsír-dugó kialakulásakor – hacsak orvosa másképp nem javasolja – napi kétszer 1-2 dózist kell befújni körülbelül 4 napig.

Csepp alkalmazása:

Használat előtt melegítse a palackot, egy ideig tartva a tenyerében. Csepegtessen 5-10 cseppet közvetlenül a hallójáratba és várjon néhány percet. A jobb hatás érdekében a fülét vattacsomóval dugja be. Használja 4 napig, naponta kétszer (reggel és este).