Az ellenálló képesség fokozásához ajánljuk a Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszulát!

Az ellenálló képesség fokozásához ajánljuk a Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszulát!

Az ellenálló képesség fokozásához ajánljuk a Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszulát!

 

A Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszulában sörélesztő sejtfalból fermentált, védjegyzett 1,3/1,6 béta-glükán található, és mellette tartalmaz C-vitamint, szerves cinket és szelént is. A béta-glükán egy olyan természetes poliszacharid anyag, ami egyedülálló módon képes stimulálni az immunrendszert. Rendszeresen fogyasztva jelentősen hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, a szervezet ellenálló képességének fokozásához a különféle betegségekkel szemben. A termék vízben oldhatatlan sörélesztő béta-glükánokat tartalmaz, melyek magasabb biológiai aktivitással rendelkeznek, mint a vízoldható formák. A Fermentált Béta-Glükán kapszula fogyasztása különösen ajánlott azoknak, akik szeretnék erősíteni az immunitásukat, valamint idősebbeknek, sportolóknak, vegánoknak, vegetáriánusoknak is, illetve hosszabb ideig fennálló stressz, krónikus betegség, visszatérő fertőzések, betegség, műtét utáni lábadozás esetén. A terméket már 3 éves kortól fogyaszthatják a gyerekek is. A készítményben található C-vitamin, szerves cink és szerves szelén szintén fontos szerepet játszhatnak az immunrendszer megfelelő működésében. A szelén és a cink jelentősen hozzájárulhat a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez is.

>>> Kattintson ide az összes Natur Tanya termékünkhöz!

A béta-glükán képes egyensúlyba hozni a természetes védekezőképességet, támogatja az immunrendszer felkészítését az olyan egészségügyi kihívásokra, amikor segítségre szorul a szervezet védekező mechanizmusa. A béta-glükán bevétele után a szervezet ellenálló képessége komoly támogatást kap, aminek köszönhetően sokkal hatékonyabban kerülhetjük el a fertőzéseket, illetve gyorsabb és könnyebb lehet a gyógyulási folyamat. A béta-glükán tehát fokozott készenlétbe állítja az immunrendszert, így sokkal hatékonyabban képes ellátni feladatait. In vitro vizsgálatok támasztják alá, hogy a béta-glükán serkenti azoknak a makrográfoknak az aktivitását, amelyek legfontosabb feladata a szervezetbe kerülő kórokozók bekebelezése és megsemmisítése. A béta-glükán immunstimuláló képessége segítséget nyújthat például allergiás betegségeknél, de jótékony hatású lehet az olyan krónikus bőrgyulladások esetén is, mint az ekcéma. A béta-glükán a bevételtől számítva 24-72 órán belül fejti ki áldásos hatását. Szedése minden egyes nap javasolt, mivel a béta-glükán által aktivált neutrofileknek – a veleszületett immunrendszer kulcsfontosságú sejtjeinek – az élettartama legfeljebb 2 nap. A béta-glükán fogyasztása mindenki számára teljesen biztonságos hosszú távon is.

Fokozza védekezőképességét, lépjen fel a fertőző betegségek ellen a Natur Tanya Fermentált Béta-Glükán kapszula segítségével!