Az ellenálló képesség fokozásához válassza a Vitaking Bíbor kasvirág – Echinacea kivonatot!

Az ellenálló képesség fokozásához válassza a Vitaking Bíbor kasvirág - Echinacea kivonatot!

Az ellenálló képesség fokozásához válassza a Vitaking Bíbor kasvirág – Echinacea kivonatot!

 

A Vitaking echinacea kivonat hozzájárulhat a náthás, megfázásos, influenzás betegségek hatékonyabb megelőzéséhez, illetve alkalmazható a megfázásos betegségek, a krónikus felső légúti és húgyúti megbetegedések kiegészítő kezeléséhez, ugyanis elősegítheti a gyorsabb felépülést. A bíbor kasvirág az egyik leghatékonyabb immunerősítő gyógynövény, így különösen ajánlott rendszeresen fogyasztani a vírusos, járványos időszakban. Az echinacea ráadásul elképesztően erős gyulladáscsökkentő hatással is fel van vértezve, mivel vizsgálatok szerint 0,04 ml friss növényi kivonat éppen olyan hatékony, mint 1 mg kortizon. Az echinacea kiemelkedően hatékonyan tudja növelni az immunsejtek aktivitását, így nem csak egy-egy fajta betegség esetén segíthet, hanem szerepet játszhat szinte bármilyen fertőző betegség megelőzésében és kezelésében.

>>> Kattintson ide az összes Vitaking termékünkhöz!

Emellett az echinacea számos más módon is képes kedvezően hatni a szervezetre, valamint antibiotikus hatással is meg van áldva. Képes javítani a természetes immunválaszt, aminek köszönhetően növeli a szervezet ellenálló képességét a baktériumokkal, vírusokkal és egyéb kórokozókkal szemben. Sok kutatás támasztja alá, hogy a kasvirág azokat az immunsejteket erősíti, amelyek legfontosabb feladata a behatoló kórokozók semlegesítése és elpusztítása. Továbbá az echinacea meg tudja emelni a test belső hőmérsékletét, miközben növeli az antivirális hatású fehérvérsejtek és a lépsejtek mennyiségét a szervezetben. Képes aktiválni a makrofágokat, amelyek fő funkciója az, hogy elpusztítsák a sejteket megtámadó betolakodókat.

Erősítse immunrendszerét, előzze meg a fertőző betegségeket hatékonyabban a Vitaking Bíbor kasvirág – Echinacea kivonat segítségével!