Az idegrendszer, az izmok és a csontok támogatásához ajánljuk a Dr. Herz Magnézium Supra 400mg + Szerves Cink kapszulát!

Az idegrendszer, az izmok és a csontok támogatásához ajánljuk a Dr. Herz Magnézium Supra 400mg + Szerves Cink kapszulát!

Az idegrendszer, az izmok és a csontok támogatásához ajánljuk a Dr. Herz Magnézium Supra 400mg + Szerves Cink kapszulát!

 

A Dr. Herz Magnézium Supra 400mg + Szerves Cink kapszula egy olyan nagy dózisú, jól hasznosuló, bioaktív magnéziumot és szerves cinket tartalmazó étrend-kiegészítő, ami támogatni tudja a fáradtság csökkentését, az idegrendszer és az izmok normál működését, a normál csontozat fenntartását. A magnézium részt vesz számtalan anyagcsere-folyamatban, az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében, a normál pszichológiai funkció fenntartásában. A cink ugyancsak szerepet játszik a normál szellemi funkció megőrzésében, valamint a bőr, a haj, a körmök és a csontok egészségének fenntartásában is. A Dr. Herz Magnézium Supra kapszula fogyasztása ajánlott többek között stresszes időszakokban, az idegrendszer támogatásához, a fáradtság csökkentéséhez, a pihentetőbb alváshoz, a szellemi funkciók támogatásához, az izmok normál működésének támogatásához, izomgörcsök ellen, a szív- és érrendszer egészségének támogatásához, a csontok és a fogak egészséges állapotának fenntartásához, kemény fizikai/edzésmunka esetén, rendszertelen vagy kiegyensúlyozatlan táplálkozás mellett, illetve túlzott alkoholfogyasztás esetén.

>>> Fedezze fel az összes Dr. Herz termékünket!

A magnézium jelen van a szervezet minden egyes sejtjében, közreműködik az anyagcsere valamennyi folyamatában, kulcsfontosságú több mint 300 enzim működéséhez, valamint hozzájárul az izmok normál működéséhez. Emellett szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben, az elektrolit egyensúly fenntartásában, valamint a sejtosztódásban is. A magnézium jelentősen képes csökkenteni a fáradtságot, a kimerültséget, valamint hozzájárul az izmok és az idegrendszer normál működéséhez, a koncentráció javításához, a koleszterinszint szabályzásához, illetve a csontok és a fogak egészségének megőrzéséhez is. A magnézium hatással van a kalcium és a foszfor anyagcseréjére, így részt vesz a megfelelő minőségű csontozat fenntartásában. Kiemelten támogatja a szívizom egészséges működését, valamint hozzájárul a normál vérnyomás és koleszterinszint fenntartásához. A magnézium nélkülözhetetlen az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, tehát a normál pszichológiai funkció fenntartásához is. Képes csökkenteni a régóta fennálló stressz káros hatásait, valamint a szorongás és a depresszió tüneteit is. A magnéziumhiány okozhat többek között hányingert, étvágytalanságot, gyengeséget, szédülést, fejfájást és migrént, kimerültséget, álmatlanságot, koncentrálási nehézségeket, szívritmuszavart, szapora szívverést, izomgörcsöket és izomfájdalmakat, depressziót, letargiát vagy viselkedészavarokat is.

Segítse az idegrendszer, az izmok, a csontok és az egész szervezet működését a Dr. Herz Magnézium Supra 400mg + Szerves Cink kapszula segítségével!