Az immunrendszer erősítéséhez ajánljuk a Vitaking C-vitamin 1000mg + D3-vitamin 4000NE tablettát!

Az immunrendszer erősítéséhez ajánljuk a Vitaking C-vitamin 1000mg + D3-vitamin 4000NE tablettát!

Az immunrendszer erősítéséhez ajánljuk a Vitaking C-vitamin 1000mg + D3-vitamin 4000NE tablettát!

 

A Vitaking C-vitamin 1000mg + D3-vitamin 4000NE tabletta a nagy dózisú C- és D-vitamin mellett tartalmaz 50 mg citrus bioflavonoidot is, aminek köszönhetően jelentősen hozzájárulhat a szervezet ellenálló képességének fokozásához. Amennyiben nem tud minden nap elegendő zöldséget és gyümölcsöt enni, illetve nincs lehetősége elég időt a napon tartózkodni, akkor mindenképpen célszerű pótolnia a C-vitamint és a D-vitamint is. A C-vitamin az immunrendszer erősítése mellett kulcsfontosságú szerepet tölt be például az idegrendszer normál működésében, a csontok, a fogak, a fogíny, a porcok, a bőr és az erek normál állapotának fenntartásában. A D3-vitamin részt vesz a kalcium és a foszfor megfelelő felszívódásában és hasznosulásában, az egészséges csontozat, fogazat és izomfunkciók fenntartásában, a védekezőképesség fokozásában.

>>> Kattintson ide az összes Vitaking termékünkhöz! Rengeteg más immunerősítő készítmény is várja!

A C-vitamin közismerten az egyik legfontosabb immunerősítő vitamin, ezért a nátha és más fertőző betegségek természetes gyógymódjaként alkalmazható, így pótlása kulcsfontosságú az őszi-téli hónapokban. A C-vitamin hozzájárulhat az immunrendszer működésének javításához, illetve igazoltan vírus- és baktériumellenes hatással is fel van vértezve. A C-vitamin nem csupán a megfázásos, influenzás betegségek megelőzésében jeleskedhet, hanem szerepet játszhat a fertőző betegségekből való gyorsabb gyógyulásban is. A D-vitamin abszolút elengedhetetlen az immunrendszer normál működéséhez, ugyanis aktiválni tudja a veleszületett és a szerzett immunitásban a sejtek funkcióját, aminek köszönhetően képes lehet csökkenteni az oxidatív stressz káros hatásait, valamint hatékonyan léphet fel a gyulladásos folyamatok ellen is. A D-vitamin lenyűgöző módon képes fokozni a szervezet ellenálló képességét, így jóval hatékonyabban előzhetjük meg, vagy küzdhetjük le a különféle fertőző betegségeket.

Erősítse immunrendszerét, növelje a szervezet védekezőképességét a Vitaking C-vitamin 1000mg + D3-vitamin 4000NE tabletta segítségével!