Az immunrendszer és a bélflóra támogatásához ajánljuk a MIKROBIOM 24 élőflórát és butirátot tartalmazó kapszulát!

Az immunrendszer és a bélflóra támogatásához ajánljuk a MIKROBIOM 24 élőflórát és butirátot tartalmazó kapszulát!

Az immunrendszer és a bélflóra támogatásához ajánljuk a MIKROBIOM 24 élőflórát és butirátot tartalmazó kapszulát!

 

A Hymato MIKROBIOM 24 tartalmaz élőflórát és butirátot, ráadásul saválló kapszulában. Ez a termék kitűnő kombinációja az élőflórának és a butirátnak (vajsav), amelyek jelentősen hozzájárulhatnak a bélrendszer optimális működésének fenntartásához, valamint az emésztés támogatásához. A készítmény 1 adagja 30 milliárd élő kultúrát tartalmaz, amelyek szerepet játszhatnak az egészséges bélflóra kialakításában és megőrzésében. A vajsav szerepet tölthet be a normál bélfunkciók és emésztési folyamatok kialakításában. A MIKROBIOM 24 fogyasztása kifejezetten ajánlott antibiotikumos kezelések alatt és után, valamint emésztési problémák, például hasmenés és székrekedés, gyulladásos bélbetegségek, utazások előtt, szigorú diéta, helytelen táplálkozás, fokozott stresszhatások, visszatérő húgyúti, légúti fertőzések, a szájüreg fertőzései, betegségei, illetve atópiás dermatitisz esetén. A MIKROBIOM 24 a bélflóra és az immunrendszer támogatásának egy új szintje. 24 fajta garantált mennyiségű baktériumtörzs található benne, amelyek által kiemelten járulhat hozzá az egészséges bélflóra kialakításához és fenntartásához. A MIKROBIOM 24 egyedülállóan magas mennyiségű és minőségű probiotikus, tehát jó baktériumokat tartalmaz, méghozzá gyomorsav ellenálló kapszulában, aminek köszönhetően kivételesen hatékonyan képesek kifejteni pozitív hatásaikat.

>>> Kattintson ide az összes Hymato termékünkhöz!

A hasznos bélbaktériumok, tehát a probiotikumok megfelelő mennyiségű és minőségű, rendszeres bevitelével számottevően erősíthető az immunrendszer, ezáltal nagyobb eséllyel előzhetjük meg a fertőző betegségeket, illetve könnyebben és hamarabb gyógyulhatunk fel. Emellett jelentősen javulhat az emésztés hatékonysága is, vagyis enyhülhetnek, de akár meg is szűnhetnek az olyan panaszok, mint a puffadás, az émelygés, a székrekedés, a hasmenés, a gyomorkorgás, a levertség vagy a fáradtság. A probiotikumok rendszeres fogyasztása által támogathatjuk a bélflóra bakteriális egyensúlyának megőrzését antibiotikum-kúra alatt és azt követően is, tehát megelőzhetőek lehetnek a káros baktériumok túlzott elszaporodása miatt fellépő problémák és betegségek. A probiotikum-kúra csökkenteni tudja az olyan súlyosabb bélbetegségek tüneteit is, mint a Crohn-betegség, a gyomor- és bélhurut vagy az irritábilis bél szindróma (IBS). Továbbá a hasznos baktériumok hozzájárulhatnak az olyan bőrproblémák állapotának javításához is, mint az ekcéma, az akne, valamint szerepet játszhatnak a gombás fertőzések, nőknél pedig a hüvelyi fertőzések megelőzésében.

Erősítse az immunrendszert és a bélflórát a kiemelkedő minőségű MIKROBIOM 24 élőflórát és butirátot tartalmazó kapszula segítségével!