Béltisztításhoz, bélfertőtlenítéshez érdemes kipróbálni a WTN MikrobaCID cseppet!

Béltisztításhoz, bélfertőtlenítéshez érdemes kipróbálni a WTN MikrobaCID cseppet!

Béltisztításhoz, bélfertőtlenítéshez érdemes kipróbálni a WTN MikrobaCID cseppet!

 

A WTN MikrobaCID és MikrobaCID-X csepp egy olyan széles hatásspektrumú készítmény, ami növényi kivonatok és illóolajok speciális keveréke által tisztítja, „fertőtleníti” a béltraktust, aminek köszönhetően fontos szerepet játszhat a kórokozók elleni küzdelemben. A MikrobaCID azért igazán egyedülálló termék, mivel jóval komplexebb a hatása, mint a monokomponensű készítményeknek, ugyanis egyszerre több területen „támadja” a káros mikroorganizmusokat. Megtisztítja a bélrendszert a kórokozóktól, részt vehet az egészséges emésztés fenntartásában, illetve hozzájárulhat az immunrendszer hatékony működéséhez. Kizárólag természetes növényi összetevőket tartalmaz, tartósítószermentes termék. A WTN MikrobaCID-X csepp abban különbözik a MikrobaCID csepptől, hogy nincsen benne echinacea, a Th1 autoimmun dominancia esetére. Ennek az az oka, hogy szakemberek szerint az echinacea alkalmazása nincs mindig pozitív hatással a Th1 autoimmun dominanciában, tehát például I-es típusú cukorbetegség, Crohn betegség, cöliákia, szklerózis multiplex, reumatoid artritisz, a legtöbb Hashimoto, pszoriázis vagy a Graves-kór kezdeti fázisa esetén.

>>> Kattintson ide az összes WTN termékünkhöz!

A WTN ezekre az esetekre gondolva létrehozta a MikrobaCID-X-et, ami nem tartalmaz echinaceát, ezáltal a Th1 autoimmun dominanciával rendelkezők esetében is támogathatja az emésztőrendszer egészségét a helyreállítását. A MikrobaCID csepp a növényi kivonatok és illóolajok szinergikus kombinációjával képes biztosítani a teljes emésztőrendszer egyensúlyának megőrzését, megszabadítja a bélrendszert a kórokozóktól, hozzájárulhat az egészséges emésztés fenntartásához. A készítmény széles hatásspektrumú készítmény, ami 4 területen gátolja a baktériumok működését (kommunikáció, kötődés, mozgékonyság, ellenálló képesség). Továbbá optimális körülményeket hoz létre a bérrendszerben a hasznos bélbaktériumok probiotikumokkal történő visszaépítéséhez és megtelepedéséhez.

Tisztítsa meg és fertőtlenítse a bélrendszert a kizárólag természetes növényi összetevőket tartalmazó WTN MikrobaCID és MikrobaCID-X csepp segítségével!