Biztosítsa a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat az Olimp Labs Vita-min Plus kapszulával!

Biztosítsa a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat az Olimp Labs Vita-min Plus kapszulával!

 

Az Olimp Labs VITA-MIN PLUS 1 kapszulájával fedezheti a napi szükséges vitamin és ásványi anyag mennyiséget, méghozzá természetes formában. A Vita-min Plusban az ásványi anyagok kelát-formában vannak jelen, különleges kombinációként organikus savakkal, aminosavakkal és antioxidánsokkal.

A Vita-min Plus kiemelkedően magas biohasznosulással rendelkező multivitamin kapszula, mely mindenkinek javasolt, de különösen ajánlott elsavasodás, romló fizikai vagy szellemi teljesítmény, fokozott szellemi és testi leterheltség, depresszió, rendszertelen étkezés esetén, lábadozási időszakban, betegségek fennállásakor.

Sejtszintű hasznosulás a legjobb eredmények érdekében

A Vita-min Plus kapszulában található kelátos kötésű ásványi anyagokat a szervezet könnyedén, nagy százalékban és sejtszinten képes feldolgozni. A szerves forma magas biológiai hasznosulást és szinte tökéletes felszívódást biztosít.

Az ALBION világszabadalom biztosítja a tökéletes biohasznosulást, mintegy megkétszerezi a testben zajló kelációs folyamatokat, ami körülbelül 10-szer eredményesebb biohasznosulást eredményez a szervetlen anyagokkal szemben.

Az ásványi anyagok több mint 300 féle enzim működését aktiválják szervezetünkben, megkötik a savakat, tehát lúgosítanak, illetve lehetővé teszik testünk számára, hogy további vitaminokat szintetizáljanak és építsenek be.

Pótolja a szükséges tápanyagokat az Olimp Labs Vita-min Plus kapszulával!