Biztosítsa családja számára a létfontosságú tápanyagokat a Lenavit segítségével!

Biztosítsa családja számára a létfontosságú tápanyagokat a Lenavit segítségével!

 

A Lenavit segítségével az egész családot elláthatja a legfontosabb vitaminokkal és ásványi anyagokkal, ráadásul mindezt a legtermészetesebb formában.

A Lenavit C1000+Cink+D3 Retard filmtabletta nyújtott kioldódásának köszönhetően 4 órán keresztül biztosítja a szervezet számára a folyamatos C-vitamin utánpótlást. A C-vitamin nélkülözhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez, így támogathatja a védekezőképesség fokozását, amivel hozzájárulhat a betegségek és fertőzések megelőzéséhez. A termék tartalmaz még csipkebogyó kivonatot, D3-vitamint és cinket is, amelyek tovább fokozzák az immunerősítő és a szervezet működését kiegyensúlyozó hatását.

>>> Nézze meg az összes vitamin készítményt!

A Lenavit Mesemaci gumivitamin a 3 évnél idősebb gyermekek szükségleteihez igazított finom, természetes összetételű multivitamin, amiben a nagy mennyiségű D3-vitamin mellett található még B12- és B6-vitamin, A-, E- és C-vitamin, folsav, biotin és niacin is. Rendszeres fogyasztása által gyermeke hozzájuthat valamennyi alapvető tápanyaghoz, ezáltal erősödhet immunitása, és szervezete működése kiegyensúlyozottabb lehet. Finom ízének köszönhetően pedig a gyermekek szívesen fogyasztják.

Lássa el a család minden tagját a legfontosabb vitaminokkal a Lenavit segítségével!