BladeSport Blade Kollagénnel a rugalmas bőr megtartásáért

BladeSport Blade Kollagénnel a rugalmas bőr megtartásáért

BladeSport Blade Kollagénnel a rugalmas bőr megtartásáért

 

A kollagén részt vesz az inak, a szalagok, az izmok és a porcok kialakításában. Ahogy öregszünk a szervezet egyre kevésbé képes előállítani a megfelelő mennyiségű kollagént, ezért azt külső forrásból pótolni kell. A Blade Collagen 18 különböző aminosavat tartalmaz, illetve napi adagja 2000 mg hidrolizált marhahús kollagént tartalmaz.

A kollagén kapszula erősíti a vérereket és javítja azok rugalmasságát. A kollagén így képes arra, hogy az egész testben serkentse a vérkeringést. Mivel a vér hatékonyabban tudja így szállítani a tápanyagokat az egyes szervekhez és a bőrhöz, így a vérkeringés javulásával az általános egészségügyi állapot is erősödik.

A cellulit akkor alakul ki, mikor a zsírszövet kitolja a bőr felső rétegét. Ez a bőr gödrös megjelenését eredményezi. Azonban a kollagén kapszula belülről tölti fel a testet, így a cellulit megjelenését is csökkenti. A kollagén segíti a szervezet újjáépítését és javítja a bőr szerkezetét.

A kollagén kimerülésével a bőr egyre ráncosabb lesz. Azonban ez a folyamat visszafordítható a kollagén kapszulák segítségével. A rendszeresen szedett kollagén a bőrt simává és puhává varázsolja.

Napi adag: 4 kapszula

Már 3 féle ízben, por formájában is kapható webshopunkban!

  • eper
  • fekete cseresznye
  • körte