Cannaderm hűsítő és bemelegítő fájdalomcsillapítók ízületi bántalmakra

Cannaderm hűsítő és bemelegítő fájdalomcsillapítók ízületi bántalmakra

Cannaderm hűsítő és bemelegítő fájdalomcsillapítók ízületi bántalmakra

 

A Cannaderm orvosi kender tartalmú, ízületi fájdalmakra fejlesztett termékei hűsítő (Mentholka) és melegítő (Thermolka) hatással, masszázsgél és tapasz formájában állnak a fogyasztók rendelkezésére.

Hűsítő hatással:

  • A Cannaderm mentholka natúr hűsítő masszázsgél rendkívül hatékony segítség lehet izomfáradtság, feszülő hát érzése vagy izomhúzódások esetén. Alkalmas az izomfájdalmak enyhítésére sportolás vagy nagyobb fizikai megterhelés után.
  • A Cannaderm mentholka hűsítő tapasz hozzájárulhat az izom- és ízületi fájdalmak enyhítéséhez, a hátfájás gyors és tartós enyhülésének biztosításához. Segíthet a fáradt és túlterhelt izmokon és inakon, a vállmerevségen.

Melegítő hatással:

  • A Cannaderm thermolka natúr melegítő masszázsgél különösen ajánlott fájós hát, izomláz vagy ízületi merevség esetén, mivel a nem megfelelő vérkeringés fokozásával oldja a fájdalmat, és növeli a kihűlt végtagok hőmérsékletét.
  • A Cannaderm thermolka melegítő tapasz hozzájárulhat az izom- és ízületi fájdalmak enyhítéséhez, a hátfájás gyors és tartós enyhülésének biztosításához. Segíthet a fáradt és túlterhelt izmokon és inakon, a vállmerevségen.

Tapasz alkalmazása: naponta 1-3 db alkalmazható, minden tapasz akár 8 órán keresztül folyamatosan fejti ki hatását. Ne alkalmazzon több tapaszt egyidejűleg. Eltávolítás után ne használja újra a tapaszt.

Krém alkalmazása: masszírozza be gyengéden az érintett területeket. A masszázs során a gél soha ne lépjen érintkezésbe a szem és a száj nyálkahártyájával, sérült bőrfelülettel. Használat után alaposan mosson kezet! Gyerekek számára 3 éves kor alatt nem ajánlott!