Cotifibra bélradír – segíthet a testsúly csökkentésében

Cotifibra bélradír - segíthet a testsúly csökkentésében

Cotifibra bélradír – segíthet a testsúly csökkentésében

 

A bélradír segíthet a gyomor és bélrendszer egészséges működésében, a székrekedés és a hasmenés megszüntetésében, a teltségérzet növelésében, a fogyókúra sikerében, a vércukorszint stabilizálásában, a koleszterinszint csökkentésében.

A Cotifibra „leradírozza” a bélfalat, szabályozza a bélműködést a székrekedéstől, hasmenéstől, aranyértől vagy az irritábilis bél szindrómától szenvedő embereknél. Kiegészítő terápia diverticulosis és bélgyulladás estén.

A Cotifibra támogatást nyújt a fogyni vágyóknak, a gyomorban teltségérzetet vált ki, növeli a tápanyag felszívódást, gyorsítja az emésztést és csökkenti a méreganyag telítettséget. Csökkenti koleszterinszintet, enyhíti a belek túlérzékenységét, stabilizálja a vércukorszintet és megelőzi az epekő kialakulását. Elősegíti az ásványi anyagok, különösen a kalcium és a magnézium felszívódását.

A rostszegény táplálkozás napjaink egyik népbetegségének is tekinthető, hiszen a népesség legalább fele minden nap kevesebb rostot juttat a szervezetébe az étrendjében, mint amennyire a testének a normál működés fenntartásához szüksége lenne. A gyomor- és béltraktust érintő betegségek szinte mindegyikében szerepet játszik a nem megfelelő mennyiségű rostfogyasztás.

Felhasználási javaslat: napi 1 ívótasak, lehetőleg reggel éhgyomorra, egy legalább 12 napos alkalmazási ciklus keretében. A termék tisztán vagy gyümölcslében feloldva, illetve joghurtban elkeverve fogyasztható.

A Cotifibra Bélradír kúraszerű alkalmazása emésztőrendszeri panaszok esetén és méregtelenítésre ajánlott. A termék használata nagyon egyszerű, hiszen a napi adagot tasakokra porciózva tartalmazza. Elegendő minden reggel éhgyomorra egy tasak Cotifibra Bélradír bevétele. Nagyon kellemes íze van, így a nap is vidámabban indul.