Dr. Hummel – az egészséges emésztési folyamatokért

Dr. Hummel - az egészséges emésztési folyamatokért

Dr. Hummel – az egészséges emésztési folyamatokért

 

A vegyes gyümölcs ízű Mikrostos gél összetevői, elsősorban a mikrobiális cellulóz, kedvezően befolyásolják az emésztési folyamatokat. A mikrobiális cellulóz egyik fontos tulajdonsága, hogy egyedülálló a vízmegkötő képessége. A mikrobiális cellulóz saját súlyának több, mint 1000 szeres mennyiségű vizet képes megkötni.

A vastagbelünkben a bélflóra mikrobáinak milliárdjai találhatók. E mikrobákat csak egyféleképpen lehet vízzel ellátni, hidratálni, ha a béltartalomban van elég víz. Ezt a feladatot csak a rostok, mégpedig a hidratált rostok képesek ellátni. Minél több hidratációval megkötött víz van a vastagbélben, annál egészségesebb a bélflóránk.

Következésképpen: minél egészségesebb a bélflóránk, annál egészségesebbek vagyunk mi!

A Nanorostos Gél mindenben hasonló, mint a Mikrorostos Gél, de sokkal hatékonyabb és tartósabb a hatása a bélflóra védelmében, vagy újjáélesztésében a gyógyszeres és az antibiotikumos kezelés utáni időszakban. Mindez a kisebb részecskemérettel, finomabb eloszlással áll kapcsolatban, amely a gél állagában is megfigyelhető.

A Mikrorostos Gél-nél a béltartalom hidratációja a hangsúly, míg a Nanorostos Gél-nél a bélflóra és az immunrendszer karbantartása.