Erősítse gyermeke immunrendszerét az Eurovit Vibovit Gumivitaminokkal!

Erősítse gyermeke immunrendszerét az Eurovit Vibovit Gumivitaminokkal!

Erősítse gyermeke immunrendszerét az Eurovit Vibovit Gumivitaminokkal!

 

Az Eurovit Vibovit 3 fajta finom és játékos gumivitamint kínál 4-12 éves kor közötti gyermekek számára. A Vibovit Immun gyerek gumivitamin 9 féle vitamint és 2 féle ásványi anyagot tartalmaz, megnövelt C- és D-vitamin tartalmával jelentősen hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A Vibovit Aqua és a Vibovit Dino gyerek gumivitamin 8 fajta nélkülözhetetlen vitamint és 2 féle ásványi anyagot tartalmaz. A naponta szükséges C-vitamin szükséglet felét, míg a D-vitamin szükséglet közel 50%-át tartalmazzák. A C- és D-vitamin nélkülözhetetlenek az immunrendszer egészséges működéséhez, a szervezet ellenálló képességének növeléséhez. Segíthetnek a különféle fertőző betegségek megelőzésében, de hozzájárulhatnak a gyógyulási folyamathoz is. A C- és D-vitamin folyamatos pótlása ezért különösen lényeges a járványos, náthás, influenzás időszakokban.

>>> Nézze meg a többi Eurovit termékünket is!

A Vibovit Immun gyerek gumivitamint imádják a gyerekek, mivel finom, bodza ízű, ráadásul a formája is egyedi, bodzavirág alakú. A készítmény tartalmaz A-vitamint, B3-, B6- és B12-vitamint, C-vitamint, D-vitamint, E-vitamint, folsavat, biotint, cinket és szelént is. A C-vitamin jelentősen képes megnövelni a fehérvérsejtek mennyiségét és aktivitását, illetve igazoltan vírus- és baktériumellenes hatással is bír. Antioxidánsként képes semlegesíteni a sejtkárosító szabadgyököket, ezáltal védi sejtjeink egészségét, illetve képes csökkenteni az immunrendszer leterheltségét. A C-vitamin nem csak a megelőzést, hanem a fertőzések könnyebb és gyorsabb gyógyulását is támogathatja. A D-vitamin ugyancsak kulcsfontosságú az immunrendszer normál működéséhez, ugyanis hiánya jelentősen gyengítheti az immunitást, így könnyebben alakulhatnak ki betegségek a szervezetben. A D-vitamin aktiválni tudja a veleszületett és a szerzett immunitásban a sejtek funkcióját, így csökkenti az oxidatív stressz negatív hatásait, valamint képes visszaszorítani a gyulladásos folyamatokat is testünkben. Emellett a falósejteket a kórokozókhoz vezényli, reaktív szabad oxigén gyököket szabadít fel, illetve serkenti a nyiroksejtek osztódását, amelyek nélkülözhetetlenek a hatékony védekezéshez.

Lássa el gyermekét a legfontosabb vitaminokkal és ásványi anyagokkal, fokozza szervezete ellenálló képességét a finom és játékos Vibovit gumivitaminokkal!