Erősítse immunitását a Vitaking Bíbor kasvirág – Echinacea kivonattal!

Erősítse immunitását a Vitaking Bíbor kasvirág – Echinacea kivonattal!

 

Az echinacea az egyik legjobb immunerősítő, gyulladáscsökkentő gyógynövény, ezért rendszeres fogyasztása különösen célszerű a vírusos, járványos időszakban. A Vitaking echinacea kivonat képes lehet csökkenteni a megfázásos, influenzás betegségek kialakulásának esélyét, valamint felhasználható a megfázásos betegségek, a krónikus felső légúti és húgyúti megbetegedések kiegészítő terápiájaként, mivel elősegíti a gyorsabb gyógyulást.

Az echinacea elképesztően hatékonyan képes növelni az immunsejtek aktivitását, ezért nem csupán egy-egy féle betegség ellen bizonyul hatékonynak, hanem hozzájárul tulajdonképpen bármilyen fertőző betegség megelőzőséhez és kezeléséhez is. Továbbá számtalan egyéb kedvező hatást is kifejt a testünkben, és antibiotikus hatással is bír.

Az echinacea javítani tudja a természetes immunválaszt, ezáltal fokozza a szervezet ellenálló képességét a vírusokkal, baktériumokkal és egyéb kórokozókkal szemben. Számtalan kutatás igazolja, hogy az echinacea azokat az immunsejteket erősíti, melyek legfőbb feladata a behatoló kórokozók semlegesítése és elpusztítása.

Fokozza védekezőképességét a Vitaking Bíbor kasvirág – Echinacea kivonattal!