Erősítse immunitását a Vitaking csipkebogyóval kiegészített 1000mg-os C-vitaminjával!

november c1000

Erősítse immunitását a Vitaking csipkebogyóval kiegészített 1000mg-os C-vitaminjával!

 

A Vitaking 1000mg-os C-vitamin csipkebogyóval segít Önnek feltöltenie a szervezetét az abszolút létfontosságú C-vitaminnal! A csipkebogyó a természetben található legnagyszerűbb C-vitamin forrás.

A C-vitamin az egyik leghatékonyabb immunerősítő, tehát fokozza a szervezet ellenálló képességét, hogy az minél sikeresebben léphessen fel a kórokozók támadásaival szemben. Számtalan vizsgálatban igazolták már, hogy a C-vitamin nem csak az influenzás, megfázásos betegségek megelőzéséhez szükséges, hanem támogatja a gyorsabb gyógyulást is e betegségekből.

A C-vitamin javítani tudja az immunrendszer hatékonyságát, növeli a fehérvérsejtek mennyiségét, illetve igazoltan vírus- és baktériumellenes hatással rendelkezik. Emiatt a vírusos, megfázásos időszakban kifejezetten ajánlott a C-vitamin rendszeres és hatékony pótlása.

Továbbá a C-vitamin többek között nélkülözhetetlen az idegrendszer megfelelő működéséhez, a szív- és érrendszer normál működéséhez, a vas felszívódásához, a bőr, a haj és a körmök egészségének és szépségének megőrzéséhez.

Támogassa egészsége megőrzését a Vitaking csipkebogyóval kiegészített 1000mg-os C-vitaminjával!