Erősítse immunitását, növelje energiaszintjét, javítsa hangulatát a Netamin goji kapszulával!

netamin provitamin banner goji 800x600 1

Erősítse immunitását, növelje energiaszintjét, javítsa hangulatát a Netamin goji kapszulával!

 

A hosszú élet gyümölcsének tartott goji bogyó rendkívül egészséges táplálék, amit például az is bizonyít, hogy azokon a területeken, ahol a gojit mindennap fogyasztják, jóval több a 100 éves vagy annál is idősebb ember, mint a világ más részein, ráadásul energikusak, aktívak és igen jó egészségi állapotban vannak.

A goji elképesztő tápanyagtartalma és képességei

A goji igazi szuperélelmiszer, valódi természetes multivitamin, mely teljes körűen támogatja a testi és lelki egészséget, megerősíti az immunrendszert, feltölt rengeteg energiával, javítja a hangulatot, támogatja  a gyorsabb anyagcserét és a fogyást, lassítja az öregedést, antioxidáns védelmet biztosít, fokozza a fizikai és szellemi teljesítményt, de nagyszerű vágyfokozó és potencianövelő is.

A goji roppant gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsokban és egyéb nyomelemekben. A goji fogyasztása igen kedvezően hathat többek között az immunrendszerre, a szív- és érrendszerre, a vércukorszintre, a szem és a bőr egészségére is.

A goji nagy mennyiségű A-, B1-, B2-, C- és E-vitamint, több mint 15% fehérjét, 21 esszenciális ásványi anyagot (köztük vasat, kalciumot, káliumot, magnéziumot, cinket, szelént), 18 fajta aminosavat, illetve jelentős mennyiségű zeaxantint és béta-karotint tartalmaz.

A goji bogyó a világon a második legtöbb C-vitamint tartalmazó gyümölcs, így rendkívül hatékonyan erősíti immunrendszerünket.

A gojiban körülbelül 15-ször több vas van, mint a spenótban. A vas elengedhetetlen szereplője a vérképzésnek, az oxigén továbbításának, illetve az enzimek működtetésének is.

A Netamin goji kapszula legfontosabb hatásai

A gojiban lévő nagy mennyiségű természetes C-vitamin, a poliszacharidok és a számos antioxidáns vegyület jelentősen képes fokozni a szervezet védekezőképességét a baktériumokkal, vírusokkal, kórokozókkal szemben.

A goji roppant erős antioxidáns hatással rendelkezik, minek köszönhetően kitűnő öregedésgátló is egyben, illetve jelentős védelmet nyújt valamennyi sejtünknek a szabadgyökök károsító hatásai ellen.

A goji kutatásokkal igazoltan jelentősen képes növelni az energiaszintet, a sportteljesítményt, illetve javítani az alvás minőségét, a mentális fókuszt, a boldogság és a nyugalom érzetét, miközben csökkenti a fáradtság és a stressz hatásait.

A goji erősíti a szemeket, javíthatja a látást, mivel sok béta-karotint, luteint és zeaxantint tartalmaz, melyek elengedhetetlenek a szem egészségéhez, a látásproblémák orvoslásához, de képesek lehetnek megelőzni a főként idősebb korban jelentkező makuladegenerációt és szürkehályogot is.

A gojiban lévő rengeteg béta-karotin támogatja a bőr egészségének megőrzését, fellép a bőrbetegségek ellen, óv a káros UV-sugaraktól is.

Netamin Goji kapszula »