Erősítse immunrendszerét a Celsus Multi Winter és Multi Start kapszulával!

Erősítse immunrendszerét a Celsus Multi Winter és Multi Start kapszulával!

Erősítse immunrendszerét a Celsus Multi Winter és Multi Start kapszulával!

 

Az ősz beköszöntével egyre fontosabbá válik a szervezet védekezőképességének fokozása, amihez jelentősen hozzájárulhat a Celsus Multi Winter és Multi Start kapszula. Mindkét készítmény komplex, 100%-ban vegán, GMO-, adalékanyag- és vegyszermentes. A Multi Start kapszula tartalmaz C-vitamint, szőlőmagot, gyömbért és oregánót, magas vitamintartalommal bír, antioxidánsokkal, proantocianidokkal, OPC-vel támogatja a szervezet ellenálló képességének növelését. A szőlőmag-kivonatban lévő proantocianidin, vagyis OPC az egyik legerősebb antioxidáns vegyület, mely a C-vitaminnal összekapcsolódva képes felerősíteni annak hatását. A készítmény kizárólag növényi hatóanyagok egyedi kombinációjával támogatja a szervezetet a megfázás, az influenza, a vírusok és a hűvösebb időjárás időszakában.

>>> Fedezze fel a többi Celsus termékünket is!

A Multi Winter kapszula a tél alapvető vitaminjait tartalmazza, egy kapszulába zárva 500 mg C -vitamin, 2000 NE D3-vitamin és szőlőmag együttese. A készítmény az összetevők egyedi kombinációjával erősíti a szervezetet a megfázás, az influenza és a hűvösebb időjárás időszakában. Elegendő napi 1 kapszula fogyasztása a napsütésben hiányos időszakban, így egy doboz 1 havi adagot tartalmaz. A Multi Winter fogyasztása ajánlott a hűvösebb időben, ősszel, télen, tavasszal, a megfázásos, influenzás, vírusos időszakban, a D-vitamin hiányos időszakban, az immunrendszer erősítéséhez, legyengült szervezet esetén vagy kórházi, lábadozási szakaszban. Az őszi-téli borongós hónapokban könnyen kialakulhat D-vitamin hiány, ami jelentősen gyengítheti az immunitást. Megfigyelések szerint a D-vitamint rendszeresen fogyasztók között jóval ritkábban alakul ki influenza és más légúti megbetegedés. Egészséges felnőttek esetén a napi javasolt D-vitamin bevitel 1500-2000 Nemzetközi Egység, amit a készítmény 1 kapszulája biztosít.

Fokozza szervezete védekezőképességét a vírusokkal és más kórokozókkal szemben a Celsus Multi Winter és Multi Start kapszulával!