Erősítse immunrendszerét a Natur Tanya Szerves C+D vitaminjával!

Erősítse immunrendszerét a Natur Tanya Szerves C+D vitaminjával!

 

A Natur Tanya Szerves C+D vitaminja nagymértékben támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait, ami hozzájárul a védekezőképesség fokozásához, a fáradtság csökkentéséhez, a bőrbetegségek enyhítéséhez, a haj, a bőr és a körmök szépségéhez is.

A Natur Tanya szerves C- és D-vitamin készítmény egyetlen tablettájában 1000 mg szerves C–vitamin, 2000 IU D-vitamin és 10 mg E-vitamin található. A C- és D3-vitamin hatékonyan csökkenti a stressz hormonok mennyiségét, ami által jelentősen támogatja az immunrendszer egészséges működését, így az sikeresebben képes fellépni a különféle betegségek ellen.

A C- és D-vitamin hozzájárulnak az egészséges sejtek fejlődéséhez, gátolják a sejtek túlnövekedését, erősítik az immunsejtek funkcióját. Továbbá részt vesznek a csontok, a porcok, a fogak és az íny egészségének fenntartásában, normalizálni tudják a vérnyomást és az inzulinszintet, valamint támogatják a szervezet zsír- és fehérje anyagcseréjét.

A C- és D-vitamin párosa ráadásul nem csak a fertőző, influenzás betegségek megelőzésében segíthet, hanem akkor is, ha már elkaptunk valamilyen betegséget, mivel hatékonyan tudja lerövidíteni a gyógyulás idejét is.

Fokozza ellenálló képességét a Natur Tanya Szerves C+D vitaminjával!