Erősítse immunrendszerét a Vitapaletta Echinacea + Béta-glükán kapszulával!

Erősítse immunrendszerét a Vitapaletta Echinacea + Béta-glükán kapszulával!

 

A Vitapaletta Echinacea + Béta-glükán kapszula 2 hatóanyaga nagymértékben képes növelni a szervezet védekezőképességét, ezért fogyasztása kifejezetten ajánlott a vírusos, járványos időszakokban.

Az echinacea az egyik leghatásosabb immunerősítő gyógynövény, ráadásul emellett nagyszerű gyulladáscsökkentő képességgel is rendelkezik, illetve jótékony hatású az alsó húgyúti szervek egészségére is.

A készítményben lévő béta-glükán tudományosan alátámasztottan egy biológiai védekezőrendszer modulátor (BDM), mely fogyasztása természetes módon, biztonságosan és roppant hatásosan erősíti meg a szervezet védekezőképességét, aminek köszönhetően jelentős védelmet képes biztosítani a különböző fertőzésekkel és káros környezeti hatásokkal szemben.

A Vitapaletta Echinacea + Béta-glükán kapszula segít csökkenteni a fertőzéses betegségek kialakulásának a kockázatát, valamint felhasználható a megfázásos, náthás, fertőzéses betegségek, a krónikus felső légúti és húgyúti megbetegedések kiegészítő kezeléseként, mivel támogatja a gyorsabb gyógyulási folyamatot.

Növelje ellenálló képességét a Vitapaletta Echinacea + Béta-glükán kapszulával!