Erősítse immunrendszerét, szívét és agyát az Interherb Restart készítményekkel!

Erősítse immunrendszerét, szívét és agyát az Interherb Restart készítményekkel!

Erősítse immunrendszerét, szívét és agyát az Interherb Restart készítményekkel!

 

Az Interherb Restart készítmények célzottan válogatott hatóanyagokkal támogatják az immunrendszert, a szív- és érrendszert és az agyműködést. A Restart Immuno kapszula az immunrendszert támogató termék béta-glükánnal, célzottan válogatott vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel a védekezőképesség fokozásához, a legyengült, lábadozó szervezet erősítéséhez. A készítményben találhatóak az immunvédelem szempontjából fontos vitaminok (A-, C- és D3-vitamin), ásványi anyagok és nyomelemek (cink, réz, vas, szelén), béta-glükán, valamint a hatóanyagok számára 80%-kal jobb felszívódást és hasznosulást biztosító, szabadalmaztatott BIOPERINE® kivonat. Ezek az összetevők hozzájárulnak az immunrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a vitalitás fokozásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, illetve a sejtek öregedéstől és oxidatív stressztől való védelméhez.

>>> Kattintson ide az összes Interherb termékünkhöz!

A Restart Cardio tabletta olyan 8 komponensű készítmény, amely támogatja a szívműködést, védi az ereket, segít a normál vérnyomás fenntartásában, csökkentheti a fáradtságérzetet. A galagonya segíti a szív munkáját, javítja a szívizom vér- és oxigénellátását, energiát szolgáltat a kiegyensúlyozott szívműködéshez és a vérkeringéshez. A Restart Memo tabletta egy koffeinmentes, komplex készítmény, amit a szellemi munka és a tanulás kihívásokkal teli időszakaira fejlesztettek ki szabadalmaztatott és igazolt hatékonyságú összetevőkkel. Továbbá támogatja a szellemi frissesség és a mentális egészség fenntartását. A készítményben lévő ginkgo biloba javítja az agyi vérkeringést, a magnézium támogatja az idegek működését, a pantoténsav pedig csökkenti a kifáradást, valamint növeli a mentális terhelhetőséget.

Támogassa immunrendszerét, szív- és érrendszerét és agyműködését a célzott hatóanyagokat tartalmazó Interherb Restart készítményekkel!