Erősítse immunrendszerét, védje egészségét a GAL K2 + D3-vitamin cseppekkel!

unnamed

Erősítse immunrendszerét, védje egészségét a GAL K2 + D3-vitamin cseppekkel!

 

A GAL K2 + D3-vitamin cseppek adagonként 4000 NE természetes D3-vitamint, valamint K1- és K2-vitamint tartalmaz. A D-vitamin megfelelő hasznosulása érdekében fontos, hogy a K1- és K2-vitamint is pótoljuk mellette. A D3- és a K2-vitamin együtt biztosítja, hogy a kalcium a legtökéletesebb felszívódással és a megfelelő helyen hasznosuljon a testünkben.

A D-vitamin megfelelő szintje a szervezetünkben alapvetően határozhatja meg egészségi állapotunkat, és egyre több tudományos bizonyíték van arra, hogy a D-vitamin hiánya számtalan enyhébb és komolyabb betegséget is előidézhet a testünkben. Ráadásul a legújabb vizsgálatok szerint sem napozással, sem pedig táplálkozással nem vagyunk képesek fedezni a jelenlegi ajánlások szerinti minimum napi 1500-2000 NE D-vitamin szükségletünket.

A D-vitamin többek között nélkülözhetetlen az immunrendszer, az idegrendszer, az agy, a szív- és érrendszer, illetve a csontok egészségéhez, továbbá képes fellépni az autoimmun és a betegségek, a cukorbetegség vagy a depresszió ellen is.

Fokozza védekezőképességét, támogassa egészségét a GAL K2 + D3-vitamin cseppekkel!