Expressz Diéta csomag – 5 napos diéta, és chilis kiegészítők a hatékony zsírégetéshez és narancsbőr kezeléshez

Expressz Diéta csomag - 5 napos diéta, és chilis kiegészítők a hatékony zsírégetéshez és narancsbőr kezeléshez

Expressz Diéta csomag – 5 napos diéta, és chilis kiegészítők a hatékony zsírégetéshez és narancsbőr kezeléshez

 

A csomag úgy lett összeállítva, hogy hatékonyan támogassa a fogyókúrád.

Tartalmaz 5 napi étkezést (expressz antikatabolikus diéta), melyet chilis készítményekkel egészítettük ki (Chilliburner zsírégető tabletta, ChilliShape gél, testtekercselő fólia és masszázskesztyű), hogy expressz sebességgel érd el a vágyott kisebb ruhaméretet.

Az Expressz Diéta 5 napos program nagyon alacsony szénhidrát bevitellel, csekély napi kalóriával, kevés zsírtartalommal, és magas minőségi fehérjebevitellel idéz elő 2 nap alatt egy speciális anyagcsere állapotot, aminek során a szervezet rendkívül magas arányban égeti el a zsírt, anélkül, hogy éheznénk, vagy az izomszövet elveszne. Napi 4 étkezés, az ételek laktatók és a lényege, hogy 2 nap alatt ketózist idéz elő. Biztosítja számodra az összes esszenciális vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet. Napi 850 kalória, ami tápanyagokban ugyanolyan gazdag, mint egy 2000 kalóriás étkezés.

Chilliburner természetes zsírégető: Ez a kivonat olyan mankót ad a diétádhoz, amit eddig még soha nem kaptál! Minden tablettában 15 db csípős chili paprika, ami erőteljes zsírégető, anyagcsere serkentő és étvágycsökkentő tulajdonságú. Ráadásul fogyasztása természetes, mellékhatások és kockázatok nélküli.

A ChilliShape gél külsőleg használható otthoni alakformáló kezelés, szalonminőségben! Használatát ajánljuk helyi zsírpárnák és narancsbőrös testfelületeken.

A Natur Tanya Lélegző, speciális testtekercselő fólia és a Vérkeringést serkentő, radírozó masszázskesztyű a helyi testkezelések hatékonyságának fokozására alkalmas eszközök.