Expressz Diéta csomag – 5 napos diéta, és chilis kiegészítők a látványos fogyásért és szép bőrért

Expressz Diéta csomag - 5 napos diéta, és chilis kiegészítők a látványos fogyásért és szép bőrért

Expressz Diéta csomag – 5 napos diéta, és chilis kiegészítők a látványos fogyásért és szép bőrért

 

A csomag úgy lett összeállítva, hogy hatékonyan támogassa a fogyókúrád. Tartalmaz 5 napi étkezést, melyet chilis készítményekkel egészítettük ki (köztük külsőleg és belsőleg alkalmazandók is), hogy expressz sebességgel érd el a vágyott kisebb ruhaméretet.

  1. Az Expressz Diéta 5 napos program nagyon alacsony szénhidrát bevitellel, csekély napi kalóriával, kevés zsírtartalommal, és magas minőségi fehérjebevitellel idéz elő 2 nap alatt egy speciális anyagcsere állapotot, aminek során a szervezet rendkívül magas arányban égeti el a zsírt, anélkül, hogy éheznénk, vagy az izomszövet elveszne. Napi 4 étkezés, az ételek laktatók és a lényege, hogy 2 nap alatt ketózist idéz elő. Biztosítja számodra az összes esszenciális vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet. Napi 850 kalória, ami tápanyagokban ugyanolyan gazdag, mint egy 2000 kalóriás étkezés.
  2. Chilliburner természetes zsírégető: Ez a kivonat olyan mankót ad a diétádhoz, amit eddig még soha nem kaptál! Minden tablettában 15 db csípős chili paprika, ami erőteljes zsírégető, anyagcsere serkentő és étvágycsökkentő tulajdonságú. Ráadásul fogyasztása természetes, mellékhatások és kockázatok nélküli.
  3. A ChilliShape gél külsőleg használható otthoni alakformáló kezelés, szalonminőségben! Használatát ajánljuk helyi zsírpárnák és narancsbőrös testfelületeken.
  4. A Natur Tanya Lélegző, speciális testtekercselő fólia és a Vérkeringést serkentő, radírozó masszázskesztyű a helyi testkezelések hatékonyságának fokozására alkalmas eszközök.