Ezért érdemes beszerezni a teafaolajat a vírusos, járványos időszakban!

unnamed

Ezért érdemes beszerezni a teafaolajat a vírusos, járványos időszakban!

 

A teafaolaj a benne lévő mintegy 80 szerves hatóanyagnak köszönhetően roppant erős fertőtlenítő, parazitaölő és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. A teafaolaj el tudja pusztítani a gombákat, a baktériumokat, sőt, még a vírusokat is, ezért használata különösen javasolt a vírusos, járványos időszakokban.

A teafaolajat alkalmazhatjuk kézfertőtlenítésre, felületfertőtlenítésre, immunerősítésre, fertőző betegségek ellen, légúti betegségek esetén vagy akár illóolajként a levegő fertőtlenítésére is.

A teafaolajat felhasználhatjuk önmagában, de akár más készítményekkel, oldatokkal, bázisolajokkal keverve is. A teafaolajjal gargalizálhatunk és inhalálhatunk is, belecsepegtethetjük aromafürdőbe vagy párologtatóba is, illetve felhasználhatjuk általános tisztító- és fertőtlenítőszerként is a háztartásban.

A teafaolaj légúti betegségek esetén képes kihajtani a váladékot, és feloldani a nyálkát. A teafaolajat felhasználhatjuk a köhögés, az asztma, a torokfájás, a hörghurut kezelésében, de enyhíteni tudja a különféle gége-, mandula- és fülgyulladás kellemetlen tüneteit is.

Használja ki Ön is a teafaolaj lenyűgöző kórokozó-ellenes hatásait!