Fedezze a napi C-vitamin szükségletét természetesen, extra hatékonyan a Vitaking C-vitamin 1000mg Bioflavonoid, acerola, csipkebogyó tablettával!

Fedezze a napi C-vitamin szükségletét természetesen, extra hatékonyan a Vitaking C-vitamin 1000mg Bioflavonoid, acerola, csipkebogyó tablettával!

 

Ha Ön sem éri be az egyszerű C-vitamin tablettákkal, és minél hatékonyabban szeretné pótolni a C-vitamint egyéb fontos tápanyagokkal, akkor a Vitaking 1000 mg-os C-vitamin bioflavonoidokkal, acerolával és csipkebogyóval tabletta Önnek készült!

Ebben a nagyszerű készítményben válogatott, minőségi alapanyagok találhatóak, melyek egymás hatásait felerősítve jóval kedvezőbb hatásokkal rendelkeznek, mint egy sima C-vitamin tabletta.

A termékben lévő 50 mg citrus bioflavonoid, 10 mg csipkebogyó és 50 mg acerola elősegíti a C-vitamin felszívódását és hasznosulását a szervezetünkben. Az acerola mintegy 50-szer több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs, a csipkebogyóban pedig körülbelül 10-szer több C-vitamin található, mint a citromban.

Az abszolút létfontosságú, immunerősítő C-vitamin

A C-vitamin az egyik legfontosabb, legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin, mely elengedhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez, így folyamatos pótlása kulcsfontosságú ősszel és télen, a vírusos, náthás időszakban.

Rengeteg tanulmány igazolta már, hogy a C-vitamin nem csak a megfázásos, influenzás megbetegedések megelőzését támogatja, hanem hozzájárul az gyorsabb lábadozáshoz is e betegségek után. A C-vitamin fokozza az immunrendszer működését, növeli a fehérvérsejtek számát, valamint bizonyítottan vírus- és baktériumellenes hatással is bír.

A C-vitamin egy igen fontos és erős antioxidáns is egyben, tehát gátolja a szervezetben folyamatosan zajló káros oxidatív folyamatokat, ezáltal védi a sejtek egészségét. A C-vitamin növeli a stressztűrő képességet, a pajzsmirigy támogatásával pedig hozzájárul a fáradékonyság csökkentéséhez is.

Emellett a C-vitamin támogatja a bőr, a haj, a körmök, a fogak, az íny, a porcok, a csontok, az inak és ínszalagok egészségét, a vas felszívódásának támogatása által pedig hozzájárul a vérképzéshez is.

Pótolja a C-vitamint hatékonyan a Vitaking C-vitamin 1000mg Bioflavonoid, acerola, csipkebogyó tablettával!