Fiatalodjon napról napra a Dr. Organic gránátalmás készítményei segítségével!

Fiatalodjon napról napra a Dr. Organic gránátalmás készítményei segítségével!

 

A Dr. Organic gránátalma termékcsalád rengeteg tápanyaggal látja el a mélyebb, kollagént és elasztint termelő bőrrétegeket, aminek köszönhetően tartást és rugalmasságot biztosít a bőrnek. A gránátalma a szabadgyökök semlegesítése által csökkenti az oxidatív stresszt, így fellép a korai öregedés ellen.

A gránátalma egy fantasztikus bőrfiatalító antioxidáns szupergyümölcs, képes helyreállítani az öregedő bőr rugalmasságát, valamint az egészséges, fiatalos bőrre jellemző működési folyamatokat.

A Dr. Organic bio gránátalma öregedésgátló nappali krém tökéletesen hidratálja, megfiatalítja és élettelivé varázsolja a bőrt. Továbbá védelmezi a kártékony környezeti hatásoktól, támogatja a sejtek megújulását, helyreállítja nedvességtartalmát, valamint lassíthatja a bőr öregedését.

A Dr. Organic bio gránátalma szemránckrém egy lenyűgöző öregedésgátló és bőrmegújító hatású krém, mely lassítani tudja a bőr öregedését, mérsékelni a ráncok mélységét és a szem alatti sötét karikák és duzzanatok láthatóságát.

Lépjen fel az öregedés látható jelei ellen a Dr. Organic Gránátalma termékcsaláddal!