Növelje ellenálló képességét a Vitaking C+D vitamin tablettával!

Vitaking c d

Növelje ellenálló képességét a Vitaking C+D vitamin tablettával!

 

Ha Ön sem tud minden nap elegendő zöldséget és gyümölcsöt enni, valamint nem tud elég időt a napon tartózkodni, akkor okvetlenül pótolnia kell a C- és a D-vitamint. Ebben segít Önnek a Vitaking C+D vitamin tabletta, amelyben 1000 mg C-vitamin, 4000 NE D-vitamin és 50 mg citrus bioflavonoid is található, így kiemelkedően támogatja immunrendszere működését.

A C-vitamin az egyik leghatékonyabb immunerősítő vitamin, így a nátha és más fertőző betegségek természetes gyógymódjaként használható, ezért pótlása nélkülözhetetlen a hidegebb hónapokban. A C-vitamin az ellenálló képesség fokozása mellett elengedhetetlen többek között az idegrendszer normál működéséhez, a bőr, az erek, a csontok a porcok, a fogíny és a fogak megfelelő állapotának megőrzéséhez.

A D3-vitamin támogatja a kalcium és a foszfor optimális felszívódását és hasznosulását, az egészséges csontozat, fogazat és izomfunkciók megőrzését. Továbbá elengedhetetlen immunrendszerünk működéséhez, mivel képes aktiválni a veleszületett és szerzett immunitásban a sejtek funkcióját, csökkenti az oxidatív stressz káros hatásait, továbbá vissza tudja szorítani a gyulladásos folyamatokat is.

Pótolja a létfontosságú C- és D-vitamint egyszerre a Vitaking C+D vitamin tablettával!