Fokozza ellenálló képességét az ImmunPro Liposzómás Immunerősítő Emulzióval!

immunpro

Fokozza ellenálló képességét az ImmunPro Liposzómás Immunerősítő Emulzióval!

 

Az ImmunPro egy liposzómás technológiával előállított immunerősítő emulzió, amiben található C-vitamin, D-vitamin, cink és quercetin is, melyek együttesen járulnak hozzá az immunrendszer támogatásához, erősítéséhez. Ráadásul mivel a hatóanyagok liposzómákba vannak csomagolva, ezért kiemelkedő hatékonysággal képesek felszívódni és hasznosulni a szervezetben.

Az ImmunProban lévő C-vitamin növeli a fehérvérsejtek mennyiségét a testünkben, amelyek szembeszállnak a szervezetünket megtámadó kórokozókkal. A C-vitamin tehát szerepet játszik a fertőző betegségek megelőzésében, de igazoltan vírus- és baktériumellenes hatással is rendelkezik. Emellett nagymértékben képes mérsékelni a nátha, a megfázás és az influenza tüneteit is, illetve le tudja rövidíteni a gyógyulási időt.

Az ImmunPro-ban található D-vitamin jelentősen hozzájárul az immunrendszer hatékonyabb és helyes működéséhez, mivel aktiválni tudja a veleszületett és szerzett immunitásban a sejtek funkcióját, ezáltal csökkenti az oxidatív stressz káros hatásait, továbbá a gyulladásos folyamatokat is képes visszaszorítani. A készítményben lévő cink és kvercetin ugyancsak kulcsfontosságú szerepet töltenek be a szervezet ellenálló képességének fokozásában.

Erősítse immunitását az ImmunPro Liposzómás Immunerősítő Emulzióval!