Fokozza gyermeke védekezőképességét a béta-glükán tartalmú Bioconnect Kids szuperlekvárral!

unnamed 3

Fokozza gyermeke védekezőképességét a béta-glükán tartalmú Bioconnect Kids szuperlekvárral!

 

A Bioconnect Kids egy olyan immunrendszert erősítő koncentrátum, ami ellenőrzött bio gazdaságból származó gyümölcsöt és zöldséget, valamint béta-glükánt tartalmaz. A Bioconnect Kids támogatja a gyermekek egészséges fejlődését, fokozza védekezőképességüket, így véd a fertőzések ellen.

A készítmény lekvár állagú, kisgyermekeknek készült, íze finom, így a legkisebbek is szívesen fogyasztják. A Bioconnect Kids hozzájárul a napi zöldség és gyümölcsfogyasztáshoz, vas tartalma elősegíti a kiegyensúlyozott fizikai és szellemi aktivitást, valamint az agy és az idegrendszer fejlődését.

A Bioconnect Kids fogyasztása különösen ajánlott, ha gyermeke nem eszik elegendő mennyiségű zöldséget, gyümölcsöt, ha szeretné fokozni védekezőképességét, ha közösségbe jár, ezért fokozottan ki van téve a különböző fertőzéseknek, illetve abban az esetben is, amennyiben a meghűlés vagy a torokfájás első jeleit észleli rajta.

A béta-glükán aktiválni képes a gyermek elsődleges védelmi vonalát, a veleszületett immunrendszert. Ezért amennyiben folyamatosan fogyasztja csemetéje, akkor állandó, hatékony védelmet élvez a vírusos és bakteriális fertőzésekkel, egyéb megbetegedésekkel szemben.

Erősítse gyermeke immunrendszerét a Bioconnect Kids szuperlekvárral!