Támogassa gyermeke immunitását a Specchiasol EPID Flu Junior Immuntámogató sziruppal!

Támogassa gyermeke immunitását a Specchiasol EPID Flu Junior Immuntámogató sziruppal!

 

A Specchiasol EPID Flu Junior Immuntámogató szirup segít megerősíteni gyermeke immunrendszerét, így támogatja a fertőző és egyéb betegségek megelőzését.

Ez az immunerősítő szirup roppant komplex összetételű, gondosan válogatott, természetes és standardizált növényi kivonatokból készül, és 3 éves kortól ajánlott az immunrendszer akut és hosszú távú támogatásához, a felső légutak egészségéért.

A propolisz mellett tartalmaz még acerolát, eukaliptusz mézet, echinaceát és esszenciális citrom olajat is, melyek tovább fokozzák a készítmény immunstimuláló hatását. Folyékony állagának köszönhetően a legkisebbek is könnyen tudják fogyasztani, ráadásul finom fekete cseresznye íze miatt kifejezetten szívesen is teszik ezt.

A szirup fő összetevője, a propolisz a természet egyik leghatékonyabb antibiotikuma, kiváló fertőtlenítő, baktérium-, gomba- és vírusölő, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású. A propolisz fantasztikus módon járul hozzá a védekezőképesség fokozásához a fertőzésekkel és betegségekkel szemben, és nagyon kedvező hatású nátha, influenza, hörghurut, légúti megbetegedések, torokfájás, arcüreggyulladás esetén is.

Erősítse meg gyermeke immunrendszerét a Specchiasol EPID Flu Junior Immuntámogató sziruppal!