Fokozza immunrendszere hatékonyságát a JutaVit Beta Glukan Komplex kapszulával!

JutaVit BetaGlukan

Fokozza immunrendszere hatékonyságát a JutaVit Beta Glukan Komplex kapszulával!

 

A béta-glükán egy olyan természetes poliszacharid vegyület, ami javítja az immunrendszer működését, ezáltal véd a fertőzések ellen. Az élesztőből származó béta-glükán tudományosan igazoltan az egyik leghatékonyabb természetes immunsejt stimuláló anyag a világon.

A JutaVit Beta Glukan Komplex kapszula a béta-glükán mellett tartalmaz még szerves cinket, szerves szelént és C-vitamint is, melyek jelentősen támogatják a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét, valamint hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez.

A béta-glükán mozgósítja az immunrendszert, így segítségével természetes módon, eredményesen és biztonságosan védhetjük meg magunkat az egyre növekvő mennyiségű környezeti ártalmakkal szemben, illetve hatékonyan erősíthető meg általa a krónikus betegek, a tartósan stressznek kitett egyének, a kemo- vagy sugárterápián átesettek immunrendszere is.

A béta-glükán bevételét követően a szervezet ellenálló képessége jelentős támogatást kap, ezáltal hatékonyabban védhetjük ki a fertőzéseket, illetve könnyebb és gyorsabb lehet a gyógyulási folyamat. A béta-glükán fogyasztása étrend-kiegészítő formájában különösen ajánlott járványos időszakokban.

Növelje szervezete ellenálló képességét a Jutavit béta-glükán Komplex kapszula segítségével!